Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek szép, bevállalós lányok? Akik vonzódnak a 40 es férfiakhoz?
Figyelt kérdés
2019. júl. 10. 20:45
1/9 anonim válasza:
Hát, engem mindig is az idősebb korosztály vonzott, és bevállalósnak is tartom magamat. Szépnek is mondanak, de ezt nem tudom saját magamról megállapítani.. Szóval igen, léteznek.
2/9 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, csak nem vonzódom a 40-es pasikhoz..😂
3/9 anonim válasza:
1. mennyi idős vagy? Milyen idős pasik vonzanak? Beszélgethetünk?
4/9 anonim válasza:
Vagyunk, csak nem gyakorin ismerkedünk :)
5/9 anonim válasza:
Igen léteznek. Én is ilyen vagyok. Én sem állítom magamról h szép vagyok, de az idősebb pasik mindig megnéznek. Akkor csak nem lehetek olyan rossz :)
6/9 anonim válasza:
Vannak ilyenek.
Most ugyan pont bepasizott az egyik csaj akivel időnként szexelek. S ha szerelmes akkor nem tart rám igényt. Én 42 vagyok ő 24. Ez a harmadik pasija az elmút 4 évben mióta dugunk. Ilyenkor kb. 3-4 hónapig csak csevegünk, aztán folytatjuk. Szóval van ilyen csaj akit kérdeztél, igen.
42f
7/9 anonim válasza:
Én a pasim mellett is dugok a negyvenes szeretőmmel... Olyan cuki! :)
8/9 anonim válasza:
Nyugodj le fater! Max egy elhanyagolt 50-es nő ha rád mászik nem bevállalos lányok ....
9/9 anonim válasza:
Én nem korhoz kötöm, hogy kihez vonzódok, vagy kihez nem. Van olyan 43 éves közeli ismerősöm, akit nagyon vonzó férfinak találok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!