Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eropolis oldalról vélemény? Sikerült már ott partnert
találnia valakinek?
Kb. 20 éve vagyok jelen az oldalon (régen szex.org) néven futott. Általában ott lehet a leginkább. Vannak megjelenő, időnként felfutó partnerkeresők, de a fix, ami nem okozott még csalódást, az az.
2020. jún. 18. 12:26
Én is voltam ott fent pár éve. Összességében talán még a legjobb ilyen oldal mind közül, bár sok volt a kamus pasi sajnos, és a beharangozott 23 centis farokról is derült már ki élőben, hogy köze sincs a képhez ami ki volt rakva. 48/N
2020. jún. 18. 12:29
Igen lehet, az egyik legnagyobb oldal. Márpedig ott a legnagyobb az esély, ahol minél több ember van - nagyobb esély, hogy olyannal összefutsz akivel kölcsönösek az elképzelések (és a szimpátia).
Ettől még az ábra ugyanaz mint mindenhol máshol. A nők többsége inkább kapcsolat-jellegű dolgot keres, aki meg lazább szexben is "benne van" az bőven tud válogatni mert 150 pasi jut rá. A ffi felhasználók 90%-a meg kamus képgyűjtögető.
Az összes netes társkeresőre általános szabály: nem csodaszer, ne várj kánaánt - ott is emberek vannak. Akkor tudsz a netről csajozni ha élőben is megy - mert előbb-utóbb ki kell lépni a valóságba és ott már élőben kell elővezetned magad.
2020. jún. 18. 12:42
Találtam már ott párt is férfit is, de tényleg csodaoldal, nem is túl modern, fizetős is úgyh én a vágyaid.hu oldalon vagyok már inkább, az modernebb picit és nem fizetős. A felhasználók között nagy az átfedés
2020. jún. 18. 13:21
Köszi 4,bepróbálom,bár nem kalandot keresek!
2020. jún. 18. 15:47
Hát,itt is az a baj.Ha nem nagy városban vagy,esetleg a távot nem húzod fel 100km-re,semmit nem ér.Sebaj.
2020. jún. 18. 16:23
Ha nincs 20+ centis farkad, nem nézel ki úgy mint a baywatch valamelyik szereplője, akkor férfiként nem sok esélyed van az ilyen oldalakon. Ez azért van mert általában a legtöbb nő irreálisan magas elvárásokkal fog neki az ismerkedésnek, ss itt most nem csak a bombanőkre gondolok, hanem a tök átlagos, vagy az alatti kinézetű nőkre is ez igaz manapság.
2020. jún. 18. 17:13
Előző vagyok, pár éve én is próbálkoztama z említett oldalon és egy 62 éves nagyikával cseverésztünk, aki mellesleg kinézetre se volt valami makulátlan és tök természetesnek írta, hogy neki legyen a pasi legalább 185cm, a farka meg minimum 22cm legyen. Erre azt válaszoltam neki, hogy akkor már nem volna célszerűbb inkább egy lóval próbálkozni? Erre rögtön le is tiltott..:D
2020. jún. 18. 17:20
Amíg Pesten laktunk,jó volt,de így vidéken nem sok értelme van,ráadásul már minden szarért fizetni kell.Még 2013-ban biszex párként kerestünk nőket és férfiakat,akkor Napi 4-8 partner is bejött.
2020. jún. 19. 10:17
10/10 anonim válasza:
Ne fűzz hozzá sok reményt:
(regisztrálni sem kell az adatokhoz)
Regisztrált hölgyek: 3.781
Regisztrált urak: 28.251
Számold ki statisztikailag mennyi az esélyed...
2020. júl. 28. 18:37
Kapcsolódó kérdések: