Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg nem érdeklem a pasit ?
Társkeresőn egy ismerősöm meglattam, nem személyes ismerősöm, hanem régen, voltam nála tanácsadáson, válásom után, ő családterápiával foglalkozik.
De ez nagyon rég volt, 10 éve, azóta már minden probléma lezajlott, elváltam, volt férjem is újranősült.
Nekem ritkán jön be valaki, de ez jópasi és adtam neki egy like ot, és ő is nekem, vissza likeolt, így lehetne beszélgetni
Az az érzésem, hogy csak kedvességből likeolt vissza, mert felismert, de nem akarsemmit, van egy ilyen előérzetem, azért is gondolom ezt, mert ráírtam tegnap délben , de nem válaszolt, és azt hiszem, ha eddig nem tette, nem is fog.
Vélemények?
Nincs családja, nem házas, senki nem lakik nála. Itt kuldölfön nyilvános a cím, hogy ki lakik a címen, házas vagy nem.
Megnéztem a neten.
Én van, hogy szimpatikusnak tartok egy ismerős arcot, aztán sok zavart mosolygás után rájövök, hogy a munkából ismerem.
Soha nem randiznék olyannal, akit a munkából ismerek.
Neki is fura lenne, hiszen elég sokat tud rólad, az életedről, az anyagiakról. Te meg szinte semmit róla. Aránytalan.
De én nő vagyok,lehet a pasik másképp gondolkodnak.
Társkereső nem facebook !
Ott találkoztunk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!