Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem? Érdeklem a pasit?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. A cég, akinél gyakornok vagyok tavaly szervezett egy csapatépítő tábort és ott megismertem egy 28 éves férfit, nagyon jó haverok lettünk és igazából az egész tábort 'végigflörtöltük', volt csók is, kézfogás, összebújva aludtunk, rengeteget beszélgettünk... Azóta hónapok teltek el és vagy 6x találkoztunk, mintha randiznánk, de nagyon ritkán lesz romantikus hangulat, igazából csak sörözünk, elvagyunk, beszélgetünk, aztán egy szimpla öleléssel válunk el. Plusz, ugyan facebookon sokat beszélünk, de szinte mindig én kezdeményezek. Már arra gondoltam, hogy jó, akkor megmaradunk havernak (bár én teljesen bele vagyok zúgva), viszont legutóbb mikor találkoztunk csókkal köszönt el. Ez volt másfél hete és azóta nem beszéltünk. Mi ez? Van esélyem vagy hagyjam a francba...?2017. márc. 19. 10:04
2/4 A kérdező kommentje:
Hat az volt, de azt mondta, hogy éppen válnak. Csak még nem írták alá a papírokat. :/
2017. márc. 19. 13:16
4/4 A kérdező kommentje:
??
2017. márc. 21. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!