Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érdeklem őt, de engem ő nagyon érdekel. Ha teszem magam, mintha ő se érdekelne engem, akkor van esélyem, hogy újra érdekeljem? L
ez hülye taktika
én pl nem keresnélek már ha te sem keresel
szépen nem beszélünk többet
ha te nem keresel én minek keresselek?
nem játsz ilyet
mond meg neki hogy akarsz valamit
Én is #3 álláspontját erősítem. Ne hidd már, hogy feltűnik a hiányod és hirtelen jajj de odalesz az ember! Ha akarsz valamit, tedd szóvá, vagy hagyjad a francba!
Én biztos nem keresnék olyat, aki nem mutat 0 érdeklődést sem.
23/F
Inkább te vedd magad észre...
Ez a hajó elúszott, ha eddig letojtad ne most jusson eszedbe h jah mégse. Nem körülötted forog a világ, majd legközelebb több eszed lesz...
legrosszabb amit tehetsz.
De mik az előzmények? Jól következtetem le, hogy idáig tepert érted, de nem érdekelt téged? Most meg, hogy más lány után kajtat, vagy bármi mást csinál, már foglalkoztat? Akkor nehogy már azt hidd, hogy ezzel fogod foglalkoztatni :D
ok, másik eset. Volt egy fiú, aki érdekelt téged, de ő nem vett észre. Hirtelen a fiú észbekap, és? Az a jó, ha azt csinálja, hogy lefos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!