Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs esélyem? Nem érdeklem őt? De akkor suliba miért figyel? Lány/17
Ma ráirtam arra srácra egy ürüggyel motor ügyben de ő még egy szmájlit sem írt visszaa meg tök flegma volt...olyan szavakat használt pl: kösz ,szia!, nem baj,..stb.
1 a gond nekem nagyon bejön a srác ..de sztem én már neki nem nagyn :/
csak akkor a suliba mért figyelget mindig rám ? meg ilyenek ,nem értem miért volt ilyen velem. Egyébként soha nem beszélgettünk még személyesen ,meg fb-n se . Csak a mai volt az első alkalom de az sem tartott sokáig bocsánatot kértem tőle hogy zavartam ő anyit írt nem baj aztán ennyi. Békén hadjam ? vagy előbb ismerjem meg vagy felesleges ?
Velem is most hasonlo van, csak en fiu vagyok. Nemreg dobott egy csaj, meg flegma velem, de allandoan nezeget, rolam beszel (tobbszor hallottam), ha a kozelemben van, elpirul, zavarba jon stb.
Dontsd el, vagy lesz@rod, vagy varsz ra
4-5 vagyok megint
hat ismeros, engem is osszezavar a csaj sokszor. Erdemes atgondolni, hogy dontesz, ha bejottok egymasnak elobb-utobb valamelyikotoknek muuszaj lesz lepnie, vagy marad minden ugy, ahhogy most van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!