Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamelyik srácot érdeklem egyáltalán? Vagy egyiknél sincs esélyem? Esetleg mindkettőnél?
A héten megismerkedtem két fiúval. Az egyik 1évvel idősebb, amásik 5-tel. Mindketten német-magyar családból származnak. Az egyik nem tud olyan jól magyarul a másik anyanyelven tud. Úgy érzem mindkettőhöz vonzódom. Az egyikkel jó hülyülni, ráadásul volt, hogy letapizott, ölelgetett, meg szivatott de úgy, hogy én is röhögtem meg ilyenek.Csak az a baj,hogy minden nap "megbosszulja" az exbarátnőjén azt, hogy mással üzente meg a szakítást. Ezért nem tudom,hogy túl van-e már rajta. Ez a srác az idősebb és aki kevésbé tud magyarul. A másik srác vicces,de tulajdonképpen ő a másik srác volt csajával hülyül és nagyon rám sem figyel.
Mi lenne a jó? Mit tegyek? Légyszi segítsetek.
Bocsi a helyesírási hibákért,ha vannak.
hát nem simerlek, meg a srácokat, de LÁTATLANBAN nekem ezek a benyomásaim:
a "másik" srác téged nem igazán érdekelhet, meg ha nem foglalkozik veled, akkor nem tetszesz neki valószínűleg
az elsőnek szerintem tetszel, de hogy mit akar tőled, azt nem tudhatom. kérdezd meg tőle, ha téged is érdekel
hogy érted, h mi lenne a jÓ? ha jófejek, akkor legyél velük. ennyi. ezen a héten ismerkedtél meg velük, szerintem hagyd folydogálni a dolgokat a saját medrükben, ha lesz valami, az úgyis kialakul.
hát nehéz eset. a leírásodból számomra az jön le, hogy ha a fiatalabb srác nem is nagyon figyel rád, akkor az azért elég nyilvánvaló...
a másik meg... lehet, hogy akar tőled valamit, de talán fenn áll az a lehetőség is, hogy csak a volt barátnőjének akar visszavágni.
szerintem előbb próbálkozz meg mélyebben összebarátkozni vele - minden tapizás nélkül. ha idáig eljuttok, az azért is jó, mert ha mélyebben megismer, akkor könnyebben kinyílhat előtted, és elmondhatja, hogy érez-e valamit a voltja iránt. ha nem, akkor szabad a pálya, és az neked is jobb lesz, ha az újdonsült pasid egyben a barátod is - plusz: legalább biztos lehetsz benne, hogy a személyiségedért szeret, és nem csak a testedért ;D
sok szerencsét! :)
köszi!!
csak az a baj, hogy max németül talán angolul tudunk beszélni mert nem nagyon tud magyarul, és németül nem tudok ezért kéne vki aki fordít de akkor nem csak mi beszélünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!