Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem, vagy tényleg naagyon nem érdeklem? Mit gondolhat?
Ezt én is magamra húzhatnám egy kis különbséggel persze, de nálam is hasonló volt a helyzet, aztán én már írtam neki, hogy aggódom, hiányolom stb stb, hozzáértem elhúzódott, leállitott, szóval legalább én megpróbáltam, azóta kedves ugyan úgy, meg mosolyog, rámnéz, de hát azért van a szeme, próbáld meg, ha nagyon távolságtartó lesz, meg hagyd a búsba, és lépjt tovább.
20/L
Hát nálam is az volt, hogy msn-re nem akart felvenni, persze adott más alternatívát, de akkor is lekoptatott vhol. Aztán nem ért rá a talira, de utána nem hívott el sehová, azért ez számomra már elég nyilvánvaló visszautasítás, meg aztán az, hogy elhúzódott tőlem, szóval inkább hagyom, nem akarok én neki rosszat, a világért sem, nehogy megutáljon mág a nagy rajongásomért...
20:04-es voltam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!