Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat esetleg, hogy érdeklem és van esélyem nála?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban egyel felettem jár. Nemrég óta tetszik nekem. Egyik pénteken az ő és az én társaságom is bennaludt a suliban és én velük lógtam este, és kb végig vele beszélgettem - akkor ismertem meg igazán. Együtt röpiztünk és beszélgettünk meg este odajöttek hozzánk aludni is. Azóta a suliban találkozunk futólag és egyszer köszönt a nevemen szólítva egyébként nem nagyon beszélünk. Nem értem, hogy most mi van és mit csináljak. mindjárt itt a nyár és addig muszáj vele összebarátkoznom, hogy találkozhassak vele a szünetben. Nem bírnám ki nélküle.2010. jún. 3. 19:21
1/2 anonim válasza:
hát figyelj, ha bátor vagy, akkor valamelyik szünetben odamész beszélgetni hozzá, mondjuk arról a bizonyos estéről bármit, ami eszedbe jut. ha ő nem megy oda hozzád, akkor vagy gyáva, vagy nem jössz be neki, ami szerintem nem valószínű, mert akkor nem beszélgetett volna veled annyit. tudod, bátraké a szerencse ;) és ha nem próbálod meg nyáron azon ba.szod az agyad, hogy mi lett volna ha..és az olyan rossz
16/L
2/2 A kérdező kommentje:
az a bajom, hogy ő olyan magabiztos tud lenni, de alig látom mostanában. És ő elég komoly srác, mármint az emberi kapcsolatok terén. És én meg sajnos nyuszi vagyok odamenni. Főleg, hogy amúgy is alig látom napközben.
2010. jún. 4. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!