Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklem még? Vagy elszúrtam valamit? Esetleg Félénk? Elsősorban fiúk válaszát várom, mert én beleszerettem ebbe a srácba és nem tudom mi tévő legyek!
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival, aki eddig oda volt értem, legalábbis ezt mutatta. Még valentin napon is felhívott, holott mi még nem is voltunk olyan viszonyban, de nagyon örültem neki! Mondta, hogy üljünk be majd valahová és majd hív. Nem hívott, ezért egy hét után vettem a bátorságot és felhívtam. Örült neki, jót beszélgettünk telefonon és akkor rögtön ki is találta, hogy üljünk be egy kávéra. Találkoztunk, beszélgettünk, úgy láttam, hogy jól érzi magát velem. Azzal váltunk el, hogy majd beszélünk. Azóta semmi, nem hívott. Van egy hely ahol össze tudunk futni, ezért arra jártam, de csak pár szót beszéltünk, és megint azt mondta hogy majd beszélünk. Nem értem! Fél óra alatt el lehet dönteni, hogy az illető kell vagy nem? Mi a véleményetek? Van még esélyem?2010. márc. 2. 13:54
1/1 anonim válasza:
Nem is biztos, hogy érdekelted egyáltalán. lehet, hogy csak félénk, de ha odáig nem juttok el, hogy kezdeményezzen (ami a férfinak azért a dolga), az milyen férfi lesz a szemedben?
Ez nem a te hibád. Majd lesz más, aki jobban passzol, még a kezdeményezésben is. Szerintem ne törődj vele, ha akar valamit, jelentkezni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!