Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elsősorban fiúk válaszát várnám.
Van egy fiú,bejön..ő bejelölt fb-n,lájkolta az egyik képem,rám is írt,normálisnak tűnt. Egy évfolyamra járunk,van nem egy közös ismerősünk is.
2-szer írt rám,én többször,de ő hozta fel egyszer,hogy mi lenne,ha msn-en folytatnánk a beszélgetést..(eddig facebook chat-en beszélgettünk)
Többször írtam rá,pedig én fiúkra nem nagyon szeretek..főleg,hogy alig ismerem.:\ Meg,nem akarom zavarni.
A barátnőimnek mindig mondom,hogy egyszer élünk, legyenek bátrak ,próbálják meg az smerkedést ilyenek..
De,én nem merem..sőt,taszít a gondolat. Nem akarom zaklatni tényleg..nem akarom,hogy undorral írjon vissza.:S
meg,nem értem,hogy miért volt ilyen az elején,utána meg más?:\
Van egy megérzésem ezzel kapcsolatban,de nem tudom,lehet csak bemesélem. :S
Szerintetek mást keressek vagy próbálkozzak valahogy ?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
L/16
Köszi. :D
AMúgy komolyabb válaszokat kérnék..tényleg tanácstalan vagyok.:(
Tudom,van nagyobb probléma,de most engem ez aggaszt.:\
Szerintem találkozzatok egy helyen, ahol az ujjával is megbökhet.
Az én megérzésem, hogy ha ő nem kezdeményez, akkor vagy beszari, vagy nem akar többet tőled. A tiéd mi?
Ne odanézzél rájuk! Nem olyan jópofák!
Ha bejelölt téged, és tetszettek neki a képeid, és akar vled msn-en beszélgetni, akkor nyilván bejössz neki. Te is írtad, hogy ő bejön neked. És -mostmár rettenetesen koncentrálj- azt hiszed, hogy zaklatod ha írsz neki? Nem értem, hol itt a probléma...
Köszönöm mindenkinek a választ.(:
Gondolkodtam..bejelölt,lájkolt (még ha egyet is),ő mondta az msn-es témát is..hogy ott beszélgessünk.
És utána nem is írt szinte.. én többet írtam,pedig nem én jelöltem be stb,szerintem érthető hogy gondolom.:)
Azon is gondolkodtam,hogy esetleg nem talált elég jónak..de akkor minek jelölt be stb. ? :D Mert suliba látott ,csak nem változtam meg hirtelen.:D
Na,de mindegy,én ráírtam múltkor is,azóta ő nem..hagyom az egészet.
És nem az,hogy mindig rámírjon,de azért ha kétnaponta is,de írhatott volna,szerintem csak észrevette,hogy fennvagyok.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!