Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik? Elsősorban lányok
Szerintem egy zenész... de persze azon is múlik hogy milyen zenész és milyen sportoló.
Nyilván egy műkorcsolyás és egy kosaras más-más reakciókat vált ki a nőkből, úgyszintén egy heavy metál dobos és egy templomi orgonista.
Én sose az alapján választottam. Mondjuk az jó, ha csinál valamit, de nem az a lényeg, hogy az zene, vagy sport-e. Az egyik volt barátom zongorázott ugyan, de az nem sokat számított. Aztán ismerkedtem sportolókkal is. A barátom pedig dobol és gitározik. :) Mondjuk ez most más, mert fontos neki, és ezt pluszban szeretem is benne. De mindeközben sportol is. De a zene inkább.
Vannak ismerőseim, akik olyannal jönnek, hogy á, zenésznek nála semmi esélye, sportoló legyen.. Ez hülyeség. Ez alapján nem lehet kategorizálni.
Háát, nehéz választás.. Nem is tudok dönteni, attól függ mit sportol vagy mit zenél.
De egyik se ér túl sokat ha a bizonyos személy egy bunkó idióta.
De ha csöppet helyes, zenél meg/vagy sportol is akkor valóra vált álom..(vannak akik hisznek még a mesékben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!