Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik Bécsben lesznek nyáron? Elsősorban fiúk, de akár lányok is.

Figyelt kérdés
Egy hónapig kint fogok dolgozni júliusba és jó lenne valakit ismerni, akivel magyarul is beszélhetnék, eljönne néha várost nézni, kicsit segítene mit hol találok meg ilyesmi. Ha valaki segítene írjon:) 19l
2011. jún. 8. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
lesz valami fesztivál bécs mellett oda elvileg 3nap viszem ki hugomékat meg barátnőjééket aztán amig ők buliznak én bécsbe boklászom:D meg gondolom máskorigy megyek ki...mert 2-2,5 ora sincs pestről. bár bécset annyira nem ismerem folyton eltévedek mindig vagy két kört megyek folyo körül mire sikerül ott lekanyarodni ahol akarok:D szoval ha egy még elveszetteb lélek bécsbe segít akkor összefuthatunk majd:D
2011. jún. 8. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is Osztrákiában fogok dolgozni csak kicsit feljebb az olasz határ fele xD És én is júliusba megyek! :D Sok sikert kívánok :P

17/L

2011. jún. 8. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:

hol fogsz dolgozni? nem tudsz nekem is melót? :)

én már párszor voltam bécsben, és imádom.

én szívesen megmutatnám neked.

2011. jún. 8. 21:07
 4/4 A kérdező kommentje:
van ismerősünk aki ott állásközvetítő, és keres nekem vmit, szállodai munkákat tud főleg, hétvégén tudom meg mit csinálok:) akkor aki szívesen segítene, találkozna velem írjon privit:)
2011. jún. 8. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!