Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék elfelejteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék elfelejteni egy pasit, akit nem érdeklek?

Figyelt kérdés
Sokat próbálkoztam nála, de sajnos nem igazából tudtam felhívni magamra a figyelmét. Ha beszélünk nem egyoldalú a beszélgetés, de magától sosem ír rám. Már tényleg mindent megpróbáltam, de feladtam. Most viszont már egy hónapja mindennap csak rá tudok gondolni, és egyáltalán nem érdekel más pasi... Mit tudnék csinálni, hogy elfelejtsem?
2020. okt. 7. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%
Férfiként az egész életem csak erről szól.
2020. okt. 7. 18:49
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
1-es, ugyanez a helyzet nálam.
2020. okt. 7. 18:51
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Ohh,együttérzek veled, én ugyanebben a cipőben járok, csak már fél éve, azt mondják az idő majd megoldja,hát remélem is , kitartást, próbált meg minimalizálni a kontaktot vele, ne keresd még ha rossz érzés is
2020. okt. 7. 18:55
 4/15 A kérdező kommentje:
De férfiként, ha nem egyedoldalú egy beszélgetés simán el tudod hívni meginni valamit vagy valami. De lányként én ezt már túlzásnak érzem, mivel egyértelmű, hogy én szeretnék valamit.
2020. okt. 7. 18:57
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Érdemes hobbi szerint ismerkedni, mert úgy megvan egy minimális érdeklődés. Az ilyen flegma érdektelen csávókat az érdekember nők fogják majd meg, ezekkel fognak házasodni is, mert: ezek a nők arra vannak otthon oktatva, hogy legyenek nagyon szépek mindig, színészkedjenek a kapcsolatokban és megkapják majd az anyagi jutalmukat is. Az ilyen csávóknak fognak hiányozni az őszintén érdeklődő nők, úgy kb. 10-15 éve múlva :).
2020. okt. 7. 19:03
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát a helyzet az, hogy a cégünknél dolgozik és nagyon sok közös hobbink is van. Szóval nem is igen különbözik az érdeklődési körünk és mindig van témánk.
2020. okt. 7. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, hogy nagyon zárkózott/félénk, vagy abszolút béna a jelek felismerésében, és nem esik le neki, hogy te komolyan érdeklődsz iránta. Szerintem megpróbálkozhatnál azzal, hogy elsütöd előtte, hogy tudsz egy jó programot, de saaaaaajnos senki sincs, aki elkísérne. Vagy esetleg akár őszintén el is mondhatod neki, amit érzel, és ha normális, akkor ebből nem lesz kellemetlenséged.
2020. okt. 7. 19:30
 8/15 A kérdező kommentje:

Igazából tényleg esélytelennek látom. Már tényleg mindent bevetettem amit tudtam. Egyébként nem félénk kicsit sem és aki ennyi jelből nem szűri le, hogy tetszik, annak nagyon nagy problémáinak kell lennie.

Szóval inkább el szeretném felejteni, még mielőtt gaz szitu lesz.

2020. okt. 7. 19:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem egyoldalúak a beszelgetések akkor lehet nála esélyed, de lehet hogy direkt nem ismerkedik mert kolléga vagy.

Nekem is van munkahelyen egy kiszemeltem már 3 hónapja de mi csak munkával kapcsolatos dolgokról dumálunk, nem tesz célzást, nem közeledik, stb... Én tudom, hogy nem vagyok az esete, azt is, hogy miert de nem akar múlni az érzés.

Kamaszként átestem egy igen kellemetlen vallomáson is, de az elég nagy pofon volt az élettől ahhoz, hogy többször ne legyek ennyire őszinte - akkor 1 év volt mire kiszerettem a srácból.

2020. okt. 7. 19:44
 10/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem vagyunk kollégák. Ő a családi cégünknek dolgozik vállalkozóként. De köztünk semmiféle munkakapcsolat nincs, mert én teljesen mást csinálok főállásban.
2020. okt. 7. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!