Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elfelejteni egy pasit, akit nem érdeklek?
"Sajnos én felek annyira az elutasítástól, hogy ennél rámenősebb legyek. Ezért várnék inkább tippeket, hogy mivel felejthetném el😅"
Bezzeg ha pasi ilyet írna, akkor egy béna lúzer szerencsétlenség lenne, aki nem mer nyitni. Mond meg neki, hogy tetszik és kész. Szerintem nem akar téged, attól még máshogy nem jön össze. Ja és te is fosos vagy.
13. teljesen egyet értek veled, és tisztában vagyok vele. Még végig is szoktam hallgatni a csajozos sztoriit, szóval teljesen egyértelmű, hogy velem van a baja.
14. Nem vagyok fosos, pontosan tudja, hogy tetszik nekem, ehhez nem kell kvantumfizikusnak lennie. Flörtöltem vele, amikor nyaraltam, küldtem neki snapchaten a videokat nyaralásról, ahol azért nem volt rajtam túl sok ruha. Meghívtam hozzánk bulizni.
Ennél többet nem tudok és nem is szeretnék megtenni, főleg azért mert megszeretném őrizni azért a méltóságomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!