Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Reménytelen szerelem". Tudásom szerint az illetőt nem érdeklem, de én viszont nem tudom elfelejteni. Már próbáltam neki egyszer egy vallomást mondani, de nem nagyon erőltettem. Mit tegyek?
Igazából két mód van. Az egyik: tepersz mint az állat, és megszerzed. Na ez nem mindig sikeres. Sőt! Nagyon kevés esély van rá, de van akinek bejött, és sok idő és munka után megszerezte a szerelmét. A másik: hagyod a francba. Na ez már sikeres szokott lenni. Igen tudom. Nagyon nehéz elfeledni. De aki nem viszonoz, arra ne pazarolj soha se időt, se érzelmeket! Van a világon más, aki viszont szeret és megbecsül. Én is így voltam: szerelmes voltam egy csajba. Nagyon rendes csaj volt, és gyönyörű. Telejesen beleszerettem. De viszonzatlanul. Nagyon rosszul esett amikor elmondta. Csak barátok voltunk, többet nem tudtam összehozni. Aztán mégis csak futottam a csaj után, csak tepretem, csak küzdöttem. Hiába! Lett pasija is, de én ekkor sem adtam fel. Na és most jön a durva rész! 3 éven keresztül csak ő volt előttem. Sok időt pazaroltam. Ebben a 3 évben voltam a leg rosszabbul. Aztán vége lett. Hogy hogyan? Csak elég volt annyi, hogy a barátok megunták hogy én mennyire rosszul vagyok, és mellém álltak. Azok segítségével vertem ki a fejemből szépen lassan. Ma már röhögünk a barátaimmal rajta, csak hogy én boldog legyek.
Ne ess ebbe a csapdába. Gyorsan felejtsd el. Néz más csajok után. Ha kell ném segítség (akármilyen) akkor írhatsz privit (csak ha akarsz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!