Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8. os vagyok és tetszik egy 7. es lány. Próbáltam elfelejteni. Nem ment. Mit kéne tennem? Próbálni feledni, vagy előrébb lépni.
Nyugodtan bepróbàlkozhatsz nàla.
Próbàlj beszélgetni vele vagy jelöld be egy közösségi oldalon és írjàl rà,ebbōl észre fogja venni hogy érdeklōdsz irànta.
És mondd neki/kérdezd meg azt hogy tudnànk személyesen beszélgetni,valamit mondani akarok neked
Hívd el valahova és mondd el neki.
8.utàn is tarthat a kapcsolatotok,ha olyan. De ez elég ritka. De legalàbb lehet hogy van rà esély. Ha nem,akkor amúgy is csak ezt az egy évet kell kibírnod. Utàna mész majd gimibe,ahol újabb vàltozàsok lesznek.
Menj oda hozzá beszèlgesetek.Nyugodtan próbálkoz.Biztos te is tetszel neki.Ebèdnèl ülj mellè,hívd el valahová.Menjetek el eggyüt sètálni vagy islyesmi.Èn ugyan ilyen helyzetben vagyok èn is 7.o vagyok ès a ki nekem tetszik 8.o-os.
13L
Ez nagyon jó!
Màr legalàbb tudhatod,hogy nyugodtan elmondhatod neki az érzelmeidet. :D
Nem fog visszautasítani:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!