Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rosszat jelent, ha a srác szinte mindig helloval köszön?
Figyelt kérdés
Üdvözléskor mindig, ha elköszönök tőle, akkor hol így-hol úgy(hello/szia), ha valaki van velem, akkor meg sziasztok.
Srácok, nálatok jelent valamit az, hogy hogyan köszöntök egy lánynak?
2018. jan. 17. 20:35
1/9 anonim válasza:
Hát, kérdező, mivel szinte mindegyik köszönés, személyiség egyén függő, ezért ezt ő tőle kérdezd meg, hogy miért köszön hello-val. De mindez csak egy tanács, amit vagy elfogadsz, vagy nem :) 16/F Írj privátot, ha kell még valami segítség.
2/9 anonim válasza:
Nem igazán jelent semmit.Amelyik éppen eszembe jut a másodperc tört része alatt azzal köszönök :D
3/9 anonim válasza:
Nálam a hello olyan személytelen. Távoli ismerősöknek vagy olyan embereknek köszönök így, akiket csak felületesen ismerek. Szimpatikus lánynak minimum sziaval köszönök.
4/9 anonim válasza:
Igen jelent valamit
Ha nekem tetszik valaki én mindig Ave amoris forti -val köszönök neki
5/9 Kinucc válasza:
Persze, hogy van jelentése. Én a kiszemeltemet mindig úgy üdvözlöm, hogy Tarvitsen sinut vittuihin kimppuihin. :)
6/9 A kérdező kommentje:
1 trollválasz is elég lett volna, de azért köszi mindenkinek!:D
2018. jan. 17. 20:52
7/9 anonim válasza:
Teljesen normális hogy így köszön. Mit szeretnél hogy hogy köszönjön?
8/9 A kérdező kommentje:
Hát, én mindig sziával köszönök, vagy szia+ a neve.
Azért kérdeztem, mert úgy hallottam, hogy a hello a távolságtartás jele.
2018. jan. 17. 21:09
9/9 anonim válasza:
Szintén ahhoz csatlakozok, hogy azzal köszönök, ami épp a nyelvemre esik.
Hali, hello, szia. Na jó csával nem fogok köszönni, egy nekem tetsző lánynak, az biztos! :D Az már tényleg elég személytelen lenne, szerintem.
Ez nem mérvadó, hidd el. Szerintem nem legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!