Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, írogatunk facen pár napja, de a suliban nem néz rám, mindig a földet nézi, és nem köszön, pedig megismer, mert valamikor írja, hogy itt meg ott látott engem. Ilyenkor mi van?
Ráadásul hétvégén összefutottunk egy helyen is, ott is nagyon nézett, írtam neki, mert nem akartam a haverjai előtt odamenni hozzá, erre megkérdezte hol vagyok és tovább bámult engem.
Egyébként általában normálisan ír vissza facen, szokta írni, hogy nem zavarok, írjak nyugodtan, stb.
Tudom, hogy nagyon nevetséges, de ilyenkor mit kéne tennem? xd
Nem tudom mennyire vagytok jóba, de szerintem kerdezd meg tole 😊 csak igy tudhatod meg, lehet csak fel eloben mert felenk vagy ilyenek
15/L
Várj most really téged nézett és megkérdezte hol vagy? :D
Áh szerintem félénk + még zavarban is van.
Szerintem amikor következőre látod menj oda hozzá, és mondj neki valamit, vagy köszönj neki vagy valami csak beszélgess vele, meg kérdezd meg tőle hogy személyesen nem is fogtok beszélni, vagy mi van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!