Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány a suliból, de nem tudom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött hogy 2 éve vidékre költöztünk, még év közben, de az ottani suliba csak a következő évben kezdtem el járni. Eleinte nehezen barátkozás, de ahogy ment az idő, elég népszerű lettem az osztályomban. Na de vannak az A sok is. Ő róluk annyit, hogy a SZEXI és Okos lányok ide járnak. Nekem semmi közöm nem volt az evfolyamomhoz, mivel az összevont orakon(angol, infó, magyar, matek) en a közepes csoportba járok, ŐK, konkretizáljunk: az a lány az emelt csoportba jár. Én matekon, magyaron vagyok csak normál csoportos, de az angol az EMELT(infó is). Így találkoztam a mostani 2 legjobb barátommal is, és itt ismertem meg Bogit.Most év elején zugtam bele, (1ebkent énekkar is együtt járunk) és próbálom megismerni közelebbről. Ritka alkalmakkor(tényleg 3-4 alkalomból van szó) tok jól elbeszelgetunk fellépés elott(énekkar), nemrég messenger én is elkezdtunk viccelődni beszélgetni, korulBelul. 1 fel órát. De suliban 1szeruen más MINDEN!! én pl. Nem merek odabenn, mert (nyilván) a barátnői el van, és én ezt nem értem. A másik bonyolult dolog, hogy tavaly 1 másik lány tetszett, akinek ezt rögtön meg is mondtam, hát... Röviden beszopt*m. Ezért elég óvatosan bántam a továbbiakban az erzelmeimmel, de ha még is merném neki mondani, ha Nemet mond, azt nem bírnám ki megint. Mit ajánlotok, mit tegyek?(mondom, nagyon nem vagyunk annyira közel 1mashoz) Tanácsokat várok, lehet hogy hosszú volt amit leírás, de semmi nem jut az eszembe, és szerettem volna érzékeltetni veletek a helyzetemet.elore is köszönöm a válaszokat. Mit tehetek ahhoz, hogy közelebb jussak hozzá??????2018. jan. 17. 22:34
1/3 anonim válasza:
Először csak beszélgess vele és figyeld a reakcióit. Ha olyan jeleket küld amikből arra következtetsz, hogy bejösz neki hívd el valahova.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, majd próbálkozok
2018. jan. 18. 20:44
3/3 anonim válasza:
Nem kell félni. Ha beszélgettek/beszélgettetek az egy elég jó jel. Próbálj közeledni, jeleket küldeni viccelődni bókolni stb. Aki miatt meg be sz.ptad, az egy hulye lány volt. Nem kell félni. Ha normális, intelligens,akkor nem lesz baj. Csak próbálkozz. Ha minden jól alakul hívd el valahova. Hidd el menni fog. Szerezz kis önbizalmat, nézz néhány ehhez kapcsolódó Youtube videót stb. Hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!