Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valakit nem érdeklek hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit nem érdeklek hogy tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Nekem ő tetszik,vagyis inkább kedvelem,de én őt nem érdeklem.hogyan tudok túl lépni rajta?
2018. febr. 4. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell rajta túl lépned csak el kell érned azt, hogy ő neki is tetszél te.
2018. febr. 4. 21:32
 2/3 anonim válasza:
Bizonyosodj meg róla,hogy tényleg így van-e.Ha igen akkor az idő segít,de abból sok kell.Ha találsz valaki mást,akit szeretsz,az segít.
2018. febr. 4. 22:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezen nem segít az idő.Van valaki akit már egy ideje egyáltalán nem érdeklek én viszont megőrülök érte.Persze nagyon fáj hogy ő nem érez így, de egyszerűen semmi nincs amivel kitudna ábrándítani.Mondott már nagyon csúnyákat,tudtomra adta hogy hallani sem akar rólam de egyszerűen nem tudom őt elfelejteni.Szerintem úgy lehet elfelejteni ha többé nem látod.
2018. febr. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!