Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklek senkit?
190 cm vagyok és sportos eddig fosásig voltam csajokkal most egy sincs (persze hármat a biztonság kedvéért közben elküldtem, taszítottam magamtól...Ja és pontosan azt gondoltam magamról mind e közben amit te is saját magadról...ha nem ezt gondolnád saját magadrol a vilag is megváltozna körülötted... te csak egy arc vagy a világban és a világ a tükörképed.
Ha valakire mosolyogsz ő is fog...ha valakire kamuból mosolyogsz ő is kamuból fog vissza mosolyogni...magadról változtasd meg a gondolkodasod utána látni fogod a változást. 25 f
Teljesen együtt érzek veled... Nekem is volt már több próbálkozásom az interneten ismerkedés céljából. De egy idő után valamiért mindenki rám unt, vagy ha éppen kiöntöttem a lelkemet valakinek, már mindjárt egy önsajnáltató, nyafogó lánynak könyvelt el, pedig szerintem nem vagyok az, csak néha jól esett beszélni arról, ami bántott.
De akkor térjünk át rád. Nem hiszem, hogy bármi gond lenne veled, az írásod alapján egy szimpatikus fiatalembernek tűnsz, szóval előbb-utóbb biztos megtalálod majd azt a lányt, aki értékelni fog. Csak fel a fejjel! :) 17/L
Na akkor én a 161 cm-rel mit mondjak?
28 vagyok már, és persze még nőt közelről nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!