Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklek senkit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklek senkit?

Figyelt kérdés
Én egy 19 éves srác vagyok és az a problémám hogy valamiért nem érdeklek senkit... nem mondanám magam rondának(habár kitudja) nem vagyok köver sem. Habár vékonynak sem mondanám magam. Átlag magas vagyok (172 cm). És mégsem érdeklek senkit. Amikor ráírok valakire nem is érkezik válasz sem. Semmi. Amelyik lány meg hajlandó velem beszélni az meg jön a kifogásaival miért nem akar semmit...már unom hogy senkit nem érdeklek. Ennyire ronda lennék vagy mi? Nem értem. Élőben meg nem merek ismerkedni és igazából látom a lányokon a finnyázást. Mintha undorodnának tőlem. És mielőtt valaki mondaná...nem nem a legjobb csajoknál próbálkozom. Azokat még annyira sem érdeklem...kb levegő vagyok nekik. Mindig jön minden lánytól a kifogás hogy lekoptathassanak. Max barátként tudnak rám tekinteni. Nem érdekelnek a könnyen kapható lányok... normális lanyt keresek mert kapcsolatot akarok...magányos vagyok és kétségbeesett. Mindenkinek körülöttem van vagy volt már valakije. És rosszul esik hogy én soha nem fogok érdekelni senkit. Kezdem azt hinni hogy teljesen reménytelen vagyok.

2017. dec. 21. 22:36
1 2 3 4 5
 11/47 anonim válasza:
92%
Mondjuk szerintem hülyeség, hogy a magasság miatt nincs barátnője.. Azért elég sok butaságot tudnak itt összehordani páran :D amúgy ahogy előttem is mint mondták élőben is próbálj meg ismerkedni, próbáld meg saját magadat leküzdeni
2017. dec. 22. 13:38
 12/47 anonim ***** válasza:
59%
Na igen, utolsó előtti és nem is fogsz. Max ha elmész prostihoz :)
2017. dec. 22. 13:41
 13/47 anonim ***** válasza:
Voltam már jó párszor, de hát sajnos nekik is van szemük.
2017. dec. 22. 14:08
 14/47 anonim ***** válasza:
Hát.. ezt a kérdést én is mindennap felteszem magamnak.
2017. dec. 22. 21:04
 15/47 A kérdező kommentje:
Miért van az hogy az itt válaszoló emberek kb 80%-a a magasságomon akadt fent? Az ismerőseim jelentős része nagyjábol velem egy magas vagy alacsonyabb. Ebből gondoltam hogy az enyém egy átlag magasság... mindegy is. Azok akik meg értelmes választ adtak azoknak meg köszönöm hogy válaszoltak. Már nem egyszer próbáltam elfogadni magam de nem egyszerű. Amúgysem vagyok egy beszédes tipus. Főleg lányokkal nem. Lefagyok egyszerűen. Nahh mindegy majd lesz valahogy. Én reménykedem hogy hátha találok valakit de erre kis esélyt látok az eddigi tapasztalataim alapján...
2017. dec. 22. 21:18
 16/47 anonim válasza:
Nem a magasságon múlik,és nem is a kinézeten. A fellépésen múlik minden. Akinek nincs önbizalma,azt megérzik a többiek,és elkerülik általában.
2017. dec. 23. 00:34
 17/47 A kérdező kommentje:
Hát akkor engem mindig is elfognak kerülni...bele kell törödjek.
2017. dec. 23. 09:29
 18/47 anonim válasza:
dehogy kell beletörődnöd! Az egészséges önbizalmat lehet fejleszteni. Kezdj el foglalkozni valamivel,amit kitartóan csinálsz,és profivá válsz benne. Lehet ez sport,vagy egy nehéz nyelv megtanulása,vagy önkéntes munka valami szociális vonalon,vagy állatvédelem,bármi,ami belső indíttatásból jön,és élvezed. Ebben sikerélményed lesz,és kiegyensúlyozottabbá válsz,és kialakul egy normális önértékelés.Tegyél bele munkát. Legyen egy ügyed,hogy úgy mondjam.Ráadásul,így könnyebb ismerkedni is.
2017. dec. 23. 23:21
 19/47 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező te nem leszel így férfi .

Én 156 cm es nő vagyok és a barátom 192cm.

Sose tudnèk magam mellé elkèpzelni egy 172cmes törpét, bocsii dràga,de valakinek kikellett mondania az igazat :*

2017. dec. 23. 23:26
 20/47 anonim ***** válasza:
te vagy troll vagy vagy egy igazi szemét
2017. dec. 24. 05:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!