Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklek senkit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklek senkit?

Figyelt kérdés
Én egy 19 éves srác vagyok és az a problémám hogy valamiért nem érdeklek senkit... nem mondanám magam rondának(habár kitudja) nem vagyok köver sem. Habár vékonynak sem mondanám magam. Átlag magas vagyok (172 cm). És mégsem érdeklek senkit. Amikor ráírok valakire nem is érkezik válasz sem. Semmi. Amelyik lány meg hajlandó velem beszélni az meg jön a kifogásaival miért nem akar semmit...már unom hogy senkit nem érdeklek. Ennyire ronda lennék vagy mi? Nem értem. Élőben meg nem merek ismerkedni és igazából látom a lányokon a finnyázást. Mintha undorodnának tőlem. És mielőtt valaki mondaná...nem nem a legjobb csajoknál próbálkozom. Azokat még annyira sem érdeklem...kb levegő vagyok nekik. Mindig jön minden lánytól a kifogás hogy lekoptathassanak. Max barátként tudnak rám tekinteni. Nem érdekelnek a könnyen kapható lányok... normális lanyt keresek mert kapcsolatot akarok...magányos vagyok és kétségbeesett. Mindenkinek körülöttem van vagy volt már valakije. És rosszul esik hogy én soha nem fogok érdekelni senkit. Kezdem azt hinni hogy teljesen reménytelen vagyok.

2017. dec. 21. 22:36
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Helyes! Csak lefárasztod magad a nőkkel, amúgy is csak költesz rájuk. Jobban megéri egy kis pénzt prostira kiadni, olcsóbban is kijösz, nem köt semmi ;)
2018. jan. 21. 19:18
 32/47 A kérdező kommentje:
Gondoltam már rá hogy elmegyek prostihoz. De még nem tudtam rászedni magam. Talán majd egyszer...
2018. jan. 21. 19:27
 33/47 A kérdező kommentje:
De igazából meg tudom érteni a lányokat. Miért állna velem szóba bármelyik is ha nálam sokkal jobbat is megkaphatna. Elfogadom hogy ronda vagyok,hogy nem nézek ki jól. De szerintem szerethető vagyok. És majd jön valaki aki nem itél el a külsőm alapján. Addig pedig várok és foglalkozom magammal. :D
2018. jan. 22. 22:08
 34/47 anonim ***** válasza:
A hozzáállásod miatt nincs senkid. Ez a "miért érnék be velem" nem pálya. Igen is van olyan, aki örülne neked. Csak higgy benne. Nem egy olyan ismerősöm van, aki nem a legesztétikusabb, mégis szép a barátnője. Járj el bulizni, gondolom vannak barátaid, akikkel mehetnél. Először próbálj meg olyan lányokkal beszélni, akik nem tetszenek. Nálam legalábbis úgy van, hogy sokkal könnyebben tudok olyan lánnyal beszélni, akiben nem látok potenciális barátnő jelöltet. A másik lehetőség, hogy próbálj meg részeg lányokkal beszélni. Akár egy kicsit becsiccsentve, hogy oldódjanak a gátlásaid. Kezdj el edzeni, attól is nőhet az önbizalmad. Hasonló cipőben járok én is, mint te. 19 éves vagyok, de nem volt még barátnőm. De egy lépéssel előrébb járok, mint te. Már kezdek megbékélni magammal. Hidd el, ha elfogadod önmagad, akkor másik is elfognak. A nők kiszúrják, ha nincs önbizalmad. Szóval hajrá. 😉 Remélem segítettem.
2018. febr. 5. 09:29
 35/47 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy nem vagyok olyan bulizós tipus. És ilyen helyekre legtöbbször olyan lányok járnak akik nem az eseteim. Én már próbáltam azt is hogy iszok előtte és az alkohol hatására hátha megtudok majd szólalni,de az sem segített. Nem nagyon merek oda menni egy lányhoz. Hisz mégis mit akarhatnék én tőle miközben jobbakat is megkaphat? És nem hinném hogy nekem örülne bárki is... De leginkább az esik rosszul a legjobban hogy mindenkinek van már valakije az ismerőseim közül. És én csak hallgatom a nagy nőcsábászokat hogy milyen jó csajokkal voltak az este,mások meg arról beszelnek hogy hány éve vannak már eggyütt a barátnőikkel... én meg full egyedül csak vágyakozhatok,és még egy lányhoz is félek oda menni,mert tuti van barátja vagy én nem vagyok elég jó neki es a szokásos többi kifogás még...
2018. febr. 5. 15:51
 36/47 anonim ***** válasza:
Szerinted ettől jobb lesz? Nőj fel végre és növessz magadnak tököt! Lehet, hogy nem kaptad a legjobb külsőt a sorstól. De próbáld meg kihozni belőle a legtöbbet. Írtad, hogy nem jársz bulizni. Kelj fel, mozdulj ki a komfortzónádból és menj el ezekkel a nőcsábász ismerőseiddel valahova. Akár már most hétvégén. Még ha a bulizós lányok nem is az eseteid, attól még beszélgethetsz velük. Apránként kialakul a dolog, és majd rájössz, hogy nem is olyan nehéz. De a legfontosabb, hogy békülj ki önmagaddal. Mert amíg nem tetszel önmagadnak, addig ezt mástól sem várhatod el. Légy egy kicsit optimistább. ;)
2018. febr. 5. 16:32
 37/47 A kérdező kommentje:
Én próbálok optimistabb lenni. De szarul érzem magam mindig amiatt mert egyedül vagyok. De én úgy érzem egy vadidegen lányhoz oda menjej az soha nem fog megtörténni. Egyszerűen látom rajtuk a fintorgást amikor rámnéznek hogy "úr isten ez mit akar tőlem??" Én nem igazán tudok ezzel mit kezdeni. Nem akarom magam sajnáltatni mert attól tudom nem lesz jobb semmi. De úgy érzem nem tudnak ferfiként tekinteni rám a lányok,nem tudnak potenciális partnerként rám tekinteni. Egy időben próbáltam optimista lenni. De nem igazán változott semmi. És én tényleg teljesen reménytelennek gondolom magam. Nem megy ez nekem :(. Én teljesen padlón vagyok és fogalmam sincs mivel lenne ez jobb. Tudom ott a baj hogy én teljesen lenézem magam...de ennyi negativ visszajelzéstől kéne pozitívnak lennem?
2018. febr. 5. 18:04
 38/47 anonim ***** válasza:
0%

#36 os .

Haggyad ilyen önbizalomhiányos kis törpének nem lehet segíteni. Ne probálj meg neki,csak sajnáltatja magát..

2018. febr. 5. 18:09
 39/47 A kérdező kommentje:
Méghogy törpe XDDD Neked meg a magyar helyesírási szótárt kéne olvasgatnod ;)
2018. febr. 5. 18:30
 40/47 anonim válasza:
Nyugalom tesooo... már sokszor beszéltünk erről fbn, de úgy látom, hogy csak nem győztelek meg xd ne siettesd a dolgot. Várd meg, hogy eljöjjön a te időd. Én tudom, hogy milyen ember vagy. És hidd el, hogy nem a magasság vagy a külső az első és legfontosabb dolog. Mert lehetsz 172 vagy 198, te akkor is az vagy aki. Jó ember vagy, igenis szerethető, megbízható, lehet rád számítani. Te vagy az egyik legjobb barátom. 💗😊😇
2018. febr. 5. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!