Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklek senkit?
Figyelt kérdés
Én egy 19 éves srác vagyok és az a problémám hogy valamiért nem érdeklek senkit... nem mondanám magam rondának(habár kitudja) nem vagyok köver sem. Habár vékonynak sem mondanám magam. Átlag magas vagyok (172 cm). És mégsem érdeklek senkit. Amikor ráírok valakire nem is érkezik válasz sem. Semmi. Amelyik lány meg hajlandó velem beszélni az meg jön a kifogásaival miért nem akar semmit...már unom hogy senkit nem érdeklek. Ennyire ronda lennék vagy mi? Nem értem. Élőben meg nem merek ismerkedni és igazából látom a lányokon a finnyázást. Mintha undorodnának tőlem. És mielőtt valaki mondaná...nem nem a legjobb csajoknál próbálkozom. Azokat még annyira sem érdeklem...kb levegő vagyok nekik. Mindig jön minden lánytól a kifogás hogy lekoptathassanak. Max barátként tudnak rám tekinteni. Nem érdekelnek a könnyen kapható lányok... normális lanyt keresek mert kapcsolatot akarok...magányos vagyok és kétségbeesett. Mindenkinek körülöttem van vagy volt már valakije. És rosszul esik hogy én soha nem fogok érdekelni senkit. Kezdem azt hinni hogy teljesen reménytelen vagyok.2017. dec. 21. 22:36
21/47 A kérdező kommentje:
156 cm vagy és még én vagyok a törpe? XDD Ha azthiszed sikerült megsértened elárulom hogy nem ;). Az ilyen megnyilvánulás a te inteligencia hiányodat mutatja ;). Ha valami nem tetszik nem kell a kérdést elolvasni és válaszolni meg végképp nem kell. Nahh de a többi válaszolónak meg köszön a válaszokat. Majd probálok magammal kezdeni valamit még ha reménytelennek is hiszem magam.
2017. dec. 24. 07:20
22/47 anonim válasza:
A 19-es nem troll vagy szemét. Csak tipikus nő.
Én mondtam már, hogy ki kéne irtani az összeset. És mindenki kezdjen el szexbábukat venni.
23/47 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy ez irónia volt e vagy tényleg komolyan gondoltad,de ha komoly volt akkor miert utálod ennyire a nőket?
2017. dec. 24. 10:45
24/47 anonim válasza:
22es te féreg, hogy beszélsz egy nővel???
Ha tudnám kivagy a 190+ cmes barátom szétkapna , tudjad már hogy beszélsz te nyomorult törpe -,-"
25/47 A kérdező kommentje:
De igazábol annyira mindegy már ez az egész...beletörődtem a magányba. Mikor facebookon is meglátok egy lányt aki esetleg még szép is akkor egyből elmegy még az életkedvem is mert tudom hogy úgyis van valakije es úgyis elérhetetlen számomra. Élőben meg megsem tudok szólalni lány társaságában nemhogy leszólítsak egyet. Kedves is vagyok es nem flegmázom nem vagyok az a bunkó típus. Mégsem érdeklem a lányokat egyaltalan. Egyszerűen látom rajtuk hogy finnyáznak mikor rámnéznek. De mindegy. Nem sajnáltatom magam tovább. Beletörődöm a reménytelenségembe és kész. Igazából úgy gondolom nem érdemel meg egy nő sem. Hisz még csak nem is akarnak megismerni sem. És mégis lenéznek úgy hogy nem is ismernek. Nahh de köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek.
2017. dec. 30. 20:36
26/47 anonim válasza:
Hagyjátok a 19-est. A világában kissebbségi komplexusa van, mert kicsi, itt legalább dicsekedhet a pasijával és kiengedheti a gőzt ;)...
Egyébként nem tartanám picinek az 172-t...
27/47 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy önbizalmam nincs. De ez egy ördögi kör...mert önbizalmam akkor lesz ha kapok pozitív visszajelzéseket,de pozitív visszajelzéseket meg akkor kapok ha van önbizalmam. Nemtudom miért akarok ennyire görcsösen valakit... talán azért mert szügségem van erre. Mert egyedül nem vagyok boldog. Nemtudom mit tehetnék,hogy mitől változna bármi is.
2018. jan. 10. 17:14
28/47 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok, bár nekem volt egyetlen egy kapcsolatom, amiben faszán megcsalt, megütött a párom. Miután szakítottam vele, keresgéltem interneten társat, de semmi sikerrel, nem jövök be senkinek és csak anyázni tudnak, ha valami nem tetszik nekik. 172 cm pedig egyáltalán nem kevés, sok nő alig éri el ezt a magasságot. Én szívesen beszélgetnék veled, ha Te is akarsz, írj privátot. 16L
29/47 anonim válasza:
Utolso. Remelem felkeszultel az uzenetek bombazasara.
30/47 A kérdező kommentje:
Nos...rájöttem arra hogy nem kell nekem senki. Nem kell nekem lány a boldogsághoz :). Jobb egyedül és majd lesz valami. Nem görcsölök rá erre már. Túl sokáig voltam emiatt szomorú. Elfogadom. Tényleg. Elfogadom hogy nem kellek senkinek. Megértem. Hisz nálam jobb pasikat is lehet találni nem is keveset. Mierért érnék be velem? Ugyanmár XD Amúgy sem tudok a lányokhoz hozzá szólni sem. Önbizalmam se sok. Minek erőlködjek? Már csak nevetni tudok ezen az egészen :D. Jobb lesz így. Foglalkozom azzal ami érdekel es elterelem a figyelmem ezekről. Majd lesz valaki előbb utóbb. Ha 50 évesen lesz először valakim hát akkor lesz :). Nem foglalkozom vele és kivárom. Mert ennek semmi értelme hogy a ronda pofám miatt szenvedjek a nőknél. Túlteszem magam ezen és ennyi.
2018. jan. 21. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!