Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklek senkit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklek senkit?

Figyelt kérdés
Én egy 19 éves srác vagyok és az a problémám hogy valamiért nem érdeklek senkit... nem mondanám magam rondának(habár kitudja) nem vagyok köver sem. Habár vékonynak sem mondanám magam. Átlag magas vagyok (172 cm). És mégsem érdeklek senkit. Amikor ráírok valakire nem is érkezik válasz sem. Semmi. Amelyik lány meg hajlandó velem beszélni az meg jön a kifogásaival miért nem akar semmit...már unom hogy senkit nem érdeklek. Ennyire ronda lennék vagy mi? Nem értem. Élőben meg nem merek ismerkedni és igazából látom a lányokon a finnyázást. Mintha undorodnának tőlem. És mielőtt valaki mondaná...nem nem a legjobb csajoknál próbálkozom. Azokat még annyira sem érdeklem...kb levegő vagyok nekik. Mindig jön minden lánytól a kifogás hogy lekoptathassanak. Max barátként tudnak rám tekinteni. Nem érdekelnek a könnyen kapható lányok... normális lanyt keresek mert kapcsolatot akarok...magányos vagyok és kétségbeesett. Mindenkinek körülöttem van vagy volt már valakije. És rosszul esik hogy én soha nem fogok érdekelni senkit. Kezdem azt hinni hogy teljesen reménytelen vagyok.

2017. dec. 21. 22:36
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Aaahh csak te látsz ilyennek. De köszönöm szépen hogy így gondolod. ;). Igazad van nem kéne siettetnem de tudod hogy én türelmetlen vagyok.😂😂
2018. febr. 5. 19:31
 42/47 anonim válasza:
Igen, tudom 😂 de attól még nem jó, hogy ezt csinálod 😉
2018. febr. 5. 19:35
 43/47 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem jó ha ezt csinálom, de csinálhatok én bármi mást az sem változtatna a helyzeten. Nemkéne érdekeljen az hogy kinek kellek és kinek nem de az a helyzet nincs olyan opció hogy kelljek valakinek. Szánalmas vagyok. Az önbecsülésem és az önbizalmam 0. De mitől is nőne? Attól hogy mindenki elutasít nem lesz jobb. Értéktelen vagyok mert semmi értékeset nem látnak bennem az emberek. Nincs értelme annak hogy éljek.
2018. szept. 6. 13:27
 44/47 Anyomin válasza:
Öngyilkosság a megoldás, erre, nekem is ilyen problémáim vannak, ha meghalok 100%-ba ezt is le fogják szarni.
2021. nov. 29. 18:04
 45/47 anonim ***** válasza:

En se erdeklek senkit.

Edzoteremben mindenki levegonek nez. Utcan is.

Ha irok akarkinek szaz messenger sort ( sok amondanivalom vagy kerdesem) o visszair egyet vagy egyet se.

45/ N

2022. ápr. 22. 23:34
 46/47 anonim ***** válasza:
Eladokat, pincereket erdeklem, mert a 40-50- esek alegjobb vasarloero. Oket is addig erdeklem, mig kiderul, hogy nem koltok penzt naluk, onnantol vege a kedvessegnek. Onnantol ugy neznek ram, mint averes mosogatorongyra, ha nem veszek semmit. Meg ha veszek,sokszor akkor is.
2022. ápr. 22. 23:36
 47/47 anonim válasza:
Azóta?
2023. szept. 13. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!