Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most nem érdeklek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most nem érdeklek egy fiút, később se fogom? 16/L

Figyelt kérdés
Még májusban nagy nehezen, a barátnőim biztatására ráírtam egy fiúra beszélgettünk is, bár nagyon keveset, főleg én kérdezgettem csak őt. Egyébként látásból ismerjük egymást, általában hetente találkozunk (egy helyre járunk különórára, de gyakorlatilag csak köszön nekem olyankor.) Amikor chateltünk, látszólag örült neki, hogy írtam, viszont azóta se történt semmi több. Párszor próbáltam beszélgetést kezdeményezni, arra csak válaszolt. Tehát egyértelműen nem érdeklem.:( Azóta próbáltam nem rá gondolni, de nem sok sikerrel. Érdemes reménykednem, hogy hátha esetleg később észrevesz valahogyan, vagy próbáljam meg mindenképpen kiverni a fejemből? 16/L, ő is

2017. jún. 30. 18:36
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, és ő sokkal népszerűbb nálam, sok lánybaráttal egyáltalán lehet nála valaha esélyem? Én inkább csendes vagyok alapból, kevés, de megbízható baráttal.
2017. jún. 30. 18:41
 2/9 mcrgt2 ***** válasza:
34%
Hát probálj feltunoen oltozkodni nem azt mondom kvasan hanem ugy hogy szexy legyen es tudd hogy be fog jonni neki. Meg mikor talalkoztok es beszeltek es valamin nevettek perobáld megerinteni pl a karját ezzel jelzed felé hogy erdeklodsz utána. Ha kuzdesz érte sikerulni fog :). De ha kell valami nagyobb segitség irj privit es megprobálok valamit kitalálni neked hogy felkeltsd az érdeklodeset.
2017. jún. 30. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze, lehet hogy még fogod érdekelni, ez nem most dől el.
2017. jún. 30. 18:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Mennyire gyakori, hogy egy lány később felkelti egy fiú érdeklődését, ha elsőre nem?
2017. jún. 30. 18:54
 5/9 Lazy Lover ***** válasza:
75%
nem feltétlen rá érsz még pasizni
2017. jún. 30. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a ,,szürke kisegér" és a ,,suli menője"?

Ez annyira nem működik csak filmekben kivéve ha nem ritka nagy szépség lány, de azok meg ritkán szürke kisegerek (nem sértés) akik 10/10 vagy 100/100-ak.

Ha elsőre nem indult el annyira nem hiszem hogy esélyes a dolog, főleg ha ő nem érdeklődik.

2017. jún. 30. 20:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Azért a "szürke kisegér" talán egy kicsit erős, meg ő sem az a nagyon "menő gyerek", csak népszerűbb, mint én.

De egyébként lehet, hogy igazad van.:/

2017. jún. 30. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Direkt idézőjelbe tettem:)

Még egy keveset próbálkozz hátha mégis megtörténik a csoda, de ne várj rá éveket mert nem éri meg:)

A beszélgetéseket is ha csak te kezdeményezed akkor nem sok minden lehet belőle.

Amúgy te magad is írod a tényeket hogy annyira nem vevő a beszélgetéseitekre, és felőled se érdeklődik sehogy. Annyira így nem érdemes reménykedni.

2017. jún. 30. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem akkor nem 21/F
2017. júl. 27. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!