Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet később valami a lánnyal?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt körülbelűl egy hónapja az új iskola miatt. Osztálytársak vagyunk. Az ő kezdeményezéséből elkezdtünk ismerkedni, nagyon hamar jóban lettünk. Sok mindent megosztunk egymással, van hogy este órákat beszélünk Facebookon. Összeségében nyitott lány az emberek felé, de mondott már olyan dolgot amit csak úgy akárkinek nem mondana el. Az érdeklődési körünk, és a hobbink is hasonló. De van egy bökkenő. 5-6 hónapja már van barátja. Én mondtam neki, hogy ne hiddje hogy szétszeretném zilálni a kapcsolatuk (kvázi legyünk barátok én hülye). Próbáltam már elhívni egy "nem randira" de pont akkor a barátjával volt programja, de azt mondta jött volna szívesen. Nekem borzasztóan tetszik a lány. Nem szeretnék tényleg belerondítani a kapcsolatuk a, de nekem kell akkor is ő. Mit tehetnék? Várjam ki hogy szakítsanak? Vagy más? Köszönöm hogy elolvastad2016. okt. 4. 19:44
1/3 anonim válasza:
Nyilván ha kezdeményezett akkor nem csak ugy barátként néz rad es szerintem ez hülyeség hogy nem akarod szétszedni őket es kell a LAN a kettő üti egymást vagy akkor hagyd a fenébe
2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van, de mit tehetnék hogy ne utáljon meg?
2016. okt. 4. 20:24
3/3 Vadkorte81 válasza:
egyszeru..en minden embert egyszeruen besorolok 2 osztalyba jellemzojuk es viselkedesuk alapjan.A farkasok es a baranyok.
Ha farkasnak hiszed magad akkor miota erdekel hogy mi van masokkal?Szerezd meg a zsakmanyod.
Ha viszont a baranyok koze sorolod magad mindegy lesz milyen valaszokat kapsz kivarod majd hatha eledpottyan valami es remeled az a valami nem kell majd a farkasoknak.
....amugy meg vilagosan leirtad hogy kell a lany..kit vedessz azzal hogy nem akarsz beleronditani a kapcsolatba?...a fiut? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!