Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélni szoktam egy lánnyal Messengeren /élőben is/ és mikor írok neki és elérhető akkor csak pár perccel később nézi meg. Nem egyszer, hanem mindig ezt csinálja. De miért?
#5-ös:MSN-re gondolsz vagy messengerre?:D gondolom,hogy MSN,mert a Messengert gépen külön nem lehet megnyitni,csak fb-on keresztül lehet üzenetet küldeni...de msn meg már nem nagyon használatos :DDDD
Sztem amúgy 2 dolog állhat fent:
-vagy annyira nem fontos neki a dolog(bár írtad,hogy ő kérdez..szóval)
-vagy pedig mást is néz közben..nálam is van,hogy ír vki és nézem tovább pl.a videót vagy azt,amit nézek..és kb. 10 perc múlva rájövök,hogy hoppá,ő amúgy írt nekem :D bár ha vmi nagyon olyan témáról van szó,ami érdekel,és kíváncsi vagyok rá,akkor tuti megnyitom a messengert és egyből válaszolok,és csak utána folytatom azt,amit csináltam..
Szóval ki tudja..de kicsit finoman rá tudsz kérdezni nála,nem konkrétan,hanem finoman érintve a témát :)
Ez azert van, mert nem akarja h ugy tunjon nincs elete... Ha mindig rogton valaszol valaki bennem is mindig felmerul, h nincs mas dolga? Folyton csak azt varj h uzenjen neki valaki?
A lanyok mindig kivarnak 2-3 percet es csak azutan valaszolnak, mintha nem erre vartak volna egesz delutan, cdak meglattak volna es lazan valaszolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!