Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti nagyon furinak tartanátok egy srácot, ha odajönne hozzátok pl. egy szünetben és normálisan elkezdene beszélni veletek?
Manapság valóban nemcsinálnak ilyet a fiúk, decsakmert nem elég tökösek hozzá. ^^ De amúgy meg nagyon örvendetes dolog egy ilyen.
Szerintem simán mehet. Mármint odamész hozzá és... és ja. Valahogy megpróbálsz beszélgetni vele. Azt nemtudom, hogy hogy s mitmondj, bocsi,de legalább bátorítást szeretnék adni.
Egészbiztosan örülne neki. (kivéve ha felszínes p.na, de azokat meg jobb elkerülni)
Persze mindenképp akkor közelítsd meg, mikor egyedül pátod, a barátnôi jelenlétében nemis reagálna normálisan a helyzetre.
Én, ha hozzám odajönne valami random srác nagyon megörülnék és kedvesnek tartanám és tuti nem viselkednéi vele elutasítóan vagy akármi. Csakhát mondom, legtöbben nemteszik ezt meg. Én azt mondom hajrá és bátorság! Semmit nem veszthetsz. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!