Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szánalmasnak tartanátok egy lányt, ha szerelmet vall nektek, miközben ti nem így éreztek?
Figyelt kérdés
Nem tudom biztosra mit érez a srác. Nem az a tipikus nagymenő. Én úgy vagyok vele, hogy ha megteszem és nem lesz semmi, akkor sincs már mit megbánnom. De a barátnőim szerint nagyon gáz lenne. Ti mit gondoltok?2015. jún. 8. 15:56
1/10 anonim válasza:
Nem,sőt bátornak tartanám a lányt
2/10 anonim válasza:
Nem tudhatod biztosra mit erez, lehet hogy pont azert nem mer o kezdemenyezni, mert a felenkebb tipus. Ne szalassz el semmilyen lehetoseget, csinald. #YOLO :)
3/10 anonim válasza:
Figyelj ha nem csinálod meg életed végiég bánni fogod és benned lesz a kérdés hogy '' Mi lett volna ha..''. Ha megteszed 50% esélye van hogy jól jössz ki a dologból és ha nem is jön össze akkor 1 ideig rossz lesz persze de elfelejted rövid idő alatt és az lesz benned hogy ''Legalább megpróbáltam''. Hidd el jobban jársz ha megmondod neki. És ne mhinném hogy szánalmasnak tartana. A szerelem nem szánalmas dolog és nem te választod meg hogy kibe vagy szerelmes szóval nem nézhetnek le olyanért amiről nem te döntesz :) Aki meg ilyen miatt szánalmasnak tartana az meg olyan ember hogy nem érdemes a véleményére adni.
4/10 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, egyáltalán nem szánalmas :)
5/10 anonim válasza:
És ha csak annyit mondanál neki, hogy tetszik neked? Abból már látnád, hogy hogy reagál.
Találkoztok kettesben, lógtok együtt néha? Ha nem, akkor kezdeményezhetnéd, hogy sétáljatok, sütizzetek, koncertezzetek együtt. 42f
6/10 anonim válasza:
Ilyen esetben semmiképp nem röhögném ki a lányt, bátornak tartanám, s megpróbálnám megoldani a helyzetet :D
7/10 anonim válasza:
inkább bátornak és őszinte alkatnak.
8/10 opened paradise válasza:
Egyáltalán nem. És ettől még jól esne.
9/10 anonim válasza:
Ez nem szánalmas...Nem igazán jöttek össze olyan párok,amikor mindkét fél szerelmes egymásba. Először beleszeretni kell a másikba.
Egyébként inkább aranyos!
10/10 anonim válasza:
Nem! Mert ez bátor nem szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!