Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindig a ribizli lányok jönnek be? A normális lányokat pedig sose veszem észre? Ez később fog változni? 18/F
Öregem. 10 éve Én is így voltam,meg nem is. 29/F.
Bejöttek a pitsák... (Nem kívánok ezzel bántani senkit. Ez egy elfogadott megnevezése ezeknek a lányoknak.)
De nem voltam válogatós. Hajtottam a kalandot, de titkon valahol vágytam egy normális életre. Most normális kapcsolatom van, egy gyönyörű lánnyal. Nem pitsás, de ha megkérem öltözzön ki, megteszi, és máris van egy konszolidált, és egyben pitsás párom is. Egy nő értékeit nem "apuci pénze" hordozza magában, sokkal inkább a személyisége. Keress olyat, aki konszolidáltan pitsás.
Mondják, hogy "Qrvából lesz a legjobb feleség!". Lehet van benne valami. Viszont egy anyatipusú visszafogott lány, aki tud Qrvás lenni (mikor csak ketten vagytok egy romantikus este után) megfizethetetlen... Na ilyet keress. És minden vágyad teljesül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!