Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám biztosan, hogy a pasit már tuti nem érdeklem?
Eddig minden nap beszéltünk, ő csak szexet akart volna egyelőre, én többet.
Azt mondta nem akar megbántani, úgyhogy nem keres többet.
Jelenleg úgy állok, hogy nekem sincs szükségem kapcsolatra, mert most lett vége egy hosszú kapcsolatomnak 1 hónapja... Csak féltem a szexkapcsolattól, mert sosem volt még ilyenben részem, ezért ragaszkodtam görcsösen a kapcsolathoz.
Sokszor mondta, hogy jófej vagyok, hiányzok, nem akar elveszíteni, még sírt is előttem... Mondta hogy nagyon jól érezte mindig magát velem, sokszor mentünk kirándulni is. Most viszont már nem keres, mert úgy érzi, én nagyon kapcsolatpárti vagyok, és csak megbántana engem. Neki ugyanis egyelőre nem fér bele egy kapcsolat az életébe, lehet hamarosan külföldre megy dolgozni.
Most mit csináljak? Nem akarom őt zaklatni, de nagyon hiányzik, és le akaron írni neki, hogy nem akartam ráakaszkodni, csak sajnos kapcsolatban tudtam eddig mindig gondolkozni... ezt ijeszthette őt meg, mert ő már régóta szingli férfi (26 éves).
Hogyan tovább? Szerintetek hagyjam a francba ezt a sztorit? Túl rosszul érzem magam most... legalább tisztázni akarom magam előtte, de szeretnék véleményeket olvasni Tőletek.
21/N
Hát nem tudom. Én amint látom jelét valakinél ennek az érzelmi libikókának, lépek onnan azonnal. Elhiszem, hogy hiányzik, de tapasztalatból mondom, csak lehúz egy olyan ember, aki nem képes egyértelműen és következetesen viselkedni, és szűzlány módjára bizonytalankodik, hogy hát ő most ezt nem akarja, de hát amúgy cuki vagy, meg hát izé, hiányzol... Pff, ne.
Keress mást, akivel előre lefektetitek a dolgokat, hogy mi merre hány lépés, szerintem. Amúgy sem célszerű úgy próbálkozni ilyesmivel, hogy többet akartál eleinte, könnyű abba visszazuhanni.
Szia!
A Te esetedben azt nem lehet tudni hogy most azért nem keres mert "így beszéltétek meg", vagy mert már nem érdekled... Viszont ha hosszú ideig nem fog keresni, akkor valószínűleg elfelejtett. Egyébként ha találkoznál vele valahol, könnyebb lenne eldönteni. Ha közönyösen viselkedne veled, akkor tuti már nem akar tőled semmit, de ha érdeklődik felőled akkor még van esélyed. Szerintem beszélj vele, tisztázzátok a dolgot, és közösen egyezzetek meg hogyan legyen. A legegyszerűbb megoldás persze az lenne ha hagynád a sztorit. De te érzed hogy mi lenne neked a legjobb.
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! :)
Jól látjátok a sztorit. Valóban nem jó egyébként egy olyan emberhez kötődni, aki döntésképtelen. Teljesen egyetértek. Viszont, én sajnos tényleg túlságosan is ragaszkodtam egy kapcsolathoz. Nem hiszem, hogy ő lesz a következő párom, csak tudatni szeretném vele, hogy ez csak kényszeres viselkedés volt a részemről, és további sok sikert kívánnék neki az életben. Elmondanám, hogy jól éreztem magam vele nagyon, sokat adtak a találkozók, és remélem szép emléknek maradok meg neki én is, mert én megtapasztaltam, hogy ő nagyon értékes és jó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!