Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudhatnám biztosan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatnám biztosan, hogy érez valamit irántam?

Figyelt kérdés
Szinte minden nőnemű lénynek udvarol, nekem talán kicsit jobban, de ezzel nem tudok mit kezdeni, lehet hogy csak ilyen kedve van, tudtok valami módszert ami nem túl nyilvánvaló, de ki tudnám szedni belőle, hogy most mit érez?
2009. nov. 22. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Máshogy néz rád! Izgatottabb! Azt érezned kellene elvileg.
2009. nov. 22. 09:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, és néha érzem, néha nem...ezért nem tudom eldönteni, egyhelyben toporgok...legszívesebben rákötnéke gy hazugságvizsgálót és kikérdezném, mert a fejébe nem látok bele :D
2009. nov. 22. 10:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem konkrétan kérdezz rá:)Vagy mondd meg neki hogy ő tetszik neked és hogy nem találkozhatnátok többet meg hasonlok?

De másrészről ha minden lánynak csapja a szelet és esetleg összejöttök hosszútávon lehet idegesítő is ez.Bár lehet hogy akkor felhagy ezzel:)

Szóval szedd össze a bátorságodat és ne hagyd elúszni a lehetőséget, hiszen vesztenivalód nincs.:)

2009. nov. 25. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!