Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban van egy srác, aki nagyon tetszik nekem. Sokat látom általában. Hogyan tudhatnám meg biztosan, hogy tetszem-e neki?
Régebben mindig összenéztünk ha elmentünk egymás mellet. Mostanában már nem, de az új tanrend miatt, a mi osztályunkban is van órája, így amikor visszajövünk mindig ott látom a tanárral beszélgetni. Azonban már csak Ő marad ott majdnem egyedül. Az utóbb egy párszor össze is néztünk, érzem h tetsze(tte)m neki. Hogyan mehetnék biztosra?
Esetleg valakinek volt már hasonló dolga?
Ha igen akkor ötleteket és történeteket várok! Hajrá!
(Fiúk is írjanak, ha csajjal volt ilyen dolguk).
Ne csak a szemedet használd, mosolyogj, beszélj vele, csak anyi hogy össze néztek anyi semmit sem ér.....
17-f :)
Igazából már rég megtettem volna, csak bizonyos okok miatt nem lehetséges. ( mit szolnak a többiek erre stb.)
Képes voltam még a myvip adatlapját is megnézni, de vissza sem nézett. Azóta pl. úgy gondolom, hogy tök felesleges ezen rágni magam.
Mellesleg van benne valami annyira vonzó, hogy nem tudok a dolog felett szemet hunyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!