Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Honnan tudhatnám meg biztosan,...

Honnan tudhatnám meg biztosan, hogy nem valami kamu hitelcég ajánlatát fogadom el?

Figyelt kérdés
Lakáshitelt szeretnék felvenni, és találtam egy olyan céget, ami elintéz nekem mindent. Előre nem kellett fizetni semmit. Szerdán jön az értékbecslő, és neki kell a helyszínen fizetni 30 ezer Ft-ot. Utána néztem a neten, és a cégjegyzékben nincsenek benne. Biztosra szeretnék menni, de honnan tudhatnám meg, hogy legális cég: Ez a Dupla Credit Hiteliroda.
2011. febr. 19. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha a cégjegyzékben nincsenek benne, akkor esélyes, hogy nincs is ilyen cég.

Apehnál érdeklődj, ha van, ők tudnak róla. Ezen kívül van egy cég, ami ilyen információk közvetítésével foglalkozik, Opten a neve, de itt valószínűleg fizetni kell az adatért.

2011. febr. 19. 13:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor hitelt vettem fel,2007 ben nekem is egy közvetitő intézte akik aztán a gatyámat levették sikerdij fejében.De viszont az értékbecslést sem kellett előre kifizetnem,azt utólag vonták le.Én a helyedben nem fizetném ki,mert ha semmit sem kell,akkor ezt miért?Vigyázz nehogy lehúzás legyen a vége.
2011. febr. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!