Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online ismerkedés fortélyai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online ismerkedés fortélyai?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi netes képcsere során azt írja őszinteségére büszkeséggel, hogy átlagos a testem, az tulajdonképpen mit jelent? Akar tőlem valamit, vagy nem valójában? Mert ha akarna, nyilván kicsit ügyesebben bókolna az én logikám szerint. Érdemes az ilyenért küzdeni, vagy kezdhetem a visszavonulást?

2021. jún. 2. 00:16
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

7-es:

ha őszinte a pali és nem tetszem neki, akkor mondja ezt

ha tetszem, akkor mondja azt

ezek egyértelmű válaszok, nincs velük gondom

de ez az "átlagos vagy" mit jelent? mintha nem foglalna állást, logikai bukfenc van benne

persze lehet egyszerűsíteni, hogy az átlagos=átlagos (bár miután a külsőről beszélgetünk gyakorlatilag 1 db kép alapján ez sem fekete-fehér szerintem)

2021. jún. 2. 07:36
 12/27 A kérdező kommentje:

10-es: nem vagyok megsértődve

ha valaki azt mondja nem jövök be, akkor oké

az átlagos külső se nem pozitív, se nem negatív így nem tudom értelmezni

a kérdésem is erre vonatkozott, h ilyenkor mi az ábra tulajdonképpen?

hát, lehet nem vesztett sokat velem tényleg

te viszont nem tudsz szöveget értelmezni, senki sem tökéletes ...

2021. jún. 2. 07:39
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

nem tudom, nekem ez rosszul esne, hogy leatlagosozza a testem, meg ha tenyleg az is, akkor sem mondjuk ezt igy meg embereknek. valoszinu nagyon alacsony az EQ-ja vagy kicsit autisztikus es nem tudja, hogy igy nem nyilvanulunk meg. azert akivel ismerkedem, arrol nem feltetelezem, h direkt meg akar bantani, szoval egyszeruen csak nincs erzelmi intelligenciaja szerintem.

vagy ha nagyon kover vagy pl es csunya a tested, akkor lehet hogy ‘boknak’ szanta, hogy tompitsa a valosagot, meg mert nem tudott mit mondani.

mindenestre nem tul jo jel, ha igy nyilatkozik. egy ‘atlag’ testre is siman kinyoghette volna, hogy ‘csini’ ha kedves akarna lenni veled.

2021. jún. 2. 07:40
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

Az átlagos azt jelenti h nem ocsmány de nem is vonzó. Csak van. A személyiségével tudja fel vagy lehúzni magát.

Illetve az ágyban nyujtott teljesitménye is jelentősen javithat/ronthat a minőségén.

Mondok egy pl: átlagos=csak van, átlagos+kedves=vonzó, kell. Általában. Vagy átlagos+attitűd=kerüljük messziről.

Ha így jobban érted. Egyébként megnéznék egy képet rólad.

2021. jún. 2. 07:43
 15/27 anonim ***** válasza:
52%

#13 szóval baj ha vki őszinte?

De ha egy nő undoritó szavakkal/jelzőkkel küldi el a halál f.szára a srácot aki azt merte mondani h "szia", az rendben van, hisz zaklatott ugye.

2021. jún. 2. 07:45
 16/27 anonim ***** válasza:
86%

#15: hogy a francba jonnek ide a nok?! ennyire frusztralt vagy? szerintem amugy egy szia utan meg senki nem lett elkuldve a ..csaba, de koszonjuk a szokasos ‘csunyagonosznok’ eszmefuttatast.

neked se sok kozod volt meg nokhoz, ugye?

nem az a baj, ha oszinte. de ha az atlagos testem ellenere akar tolem valamit, kedvel, akkor me azt mondja, hogy atlagos. mint ahogy fentebb irtam siman kipreselhette volna magabol az illeto, hogy ‘csinos’ az nem hazgusag, mert sokmindenre mondjuk h csinos es nem azt kerem, hogy az atlagos testemre mondja azt, hogy bombazo topmodell.

vagy mondjuk tegye hozza, hogy ‘atlagos, de nekem bejon’.

ha meg nem jon be neki, ne huzzuk egymas idejet.

2021. jún. 2. 07:52
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
De ha csak átlagos és csinos sem.. akk mit kell mondani?
2021. jún. 2. 07:54
 18/27 anonim ***** válasza:
85%

"KIHÍVÁSNAK kell lenned a nők számára.

Semmilyen más módszer nem érhet a nyomába annak, hogy egy nő vonzódjon irántad, mint ha megdolgoztatod őt magadért.

Mivel a legtöbb férfi túl könnyen adja magát a nőknek, ezért ők tudják, hogy bármikor szerezhetnek maguknak pasit, és általában egy olyat, aki nekik be is jön.

A legjobb dolog ebben az, hogy nagy előnyhöz juthatsz a többi sráchoz képest, ha a nő számára KIHÍVÁS vagy. Ezzel megfordítod az egész szituációt, és ő kezd el érdeklődni irántad jobban."

Ezt egy pua oldalon találtam, mert én is erre gyanakszom, mint a 8-as.

Elszomorító, hogy manapság tömegesen képezik pszichopatává az embereket. De ugyanez a helyzet az egótrénerekkel. Ismerjük fel az ilyen embereket, és tudjunk védekezni ellenük.

2021. jún. 2. 07:57
 19/27 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nos: az àtlagos az àtlagos. BMI, magassàg, mellméret. Mérhető kb mind.

Ettől függetlenül gondolom nem azt kérdezted tőle, hogy tetszel-e, igaz?

Nekem ez az egész bűzlik kicsit amúgy is. Normàlisabb tàrskereső nők nemigen villantanak bikinis képet, ha csak nem ajnàrozàsra vàgynak...

Az önbizalmad amúgy rendben van?

2021. jún. 2. 07:57
 20/27 anonim ***** válasza:
52%
Őszinte, amit ti nők nem tudtok elviselni.
2021. jún. 2. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!