Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magasság tényleg előny ismerke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasság tényleg előny ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

180 feletti vagyok, tényleg sok lánynak bejön ez?

Alkatom az vékony és átlagos között van, de közelebb a vékonyhoz:/

2021. máj. 31. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem. 190 vagyok, de amikor kicsit macis voltam, észre sem vettek, most már igen, hogy lefogytam normál alkatra és tudom is tartani.
2021. máj. 31. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
5%
nem
2021. máj. 31. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:
5%
Nem
2021. máj. 31. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen, határozottan. Legalábbis nekem, mint 18centis lánynak elég komoly előny, ha valaki tényleg magas. A vékony nem kifejezetten előny, de ha nem nagyon durván sovány, akkor belefér.
2021. máj. 31. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Előny 195cm vagyok és eddig mindig könnyen szereztem barátnőt, valamint a férfiak is ritkán mernek kötözködni
2021. máj. 31. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Erősítem az előny oldalt, én nő vagyok és nekem nagyon is számít a magasság 185+
2021. máj. 31. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megjelenésben abszolút előny, de akkor, ha magabiztos kiállásod is társul hozzá.
2021. máj. 31. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Előny, de önmagában édeskevés. Stílus, kisugárzás, személyiség, külső megjelenés egyben. Ez a négyesfogat adja mennyire leszel vonzó a nőknek. Ebben a magasság csak egy tényező - akár alacsony pasi is lehet Casanova ha ezekben domborít.
2021. máj. 31. 22:15
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Alacsony is lehet nyerő ha a pénztárcájára áll
2021. máj. 31. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:

A legtöbb lány/nő esetében ha nem is kizárólagos tényező, de valóban sokat nyom a lattban, ha a pasi magasabb! Persze vannak azért kivételek, de a legtöbb esetben ez jellemző!

Én is hasonló testalkatú vagyok, mint Te, kérdező, 173-175 cm körül, átlagos kinézetű pasi, de több átlagos lány is vonzóbbnak talált már! Van egy kolléganőm, akibe évek óta nyíltan, de reménytelenül szerelmes vagyok. Ő - igaz csak egy hajszálnyival - de magasabb nálam, és bár nagyon jól kijövünk egymással, pont ezt az egy dolgot hozta fel nyomós indokként velem szemben, hogy Neki mindenképp nála magasabb pasi kell! (Bár megjegyezném, hogy Ő is totál átlagos kinézetűnek tartja magát, pasik körében pedig nagyon megoszlik róla a vélemény, mégis kinézettől és magasságtól függetlenül eddig mindenkit visszautasított, akikről tudok!)

Egy volt kolléganőmmel pedig olyan erős szimpátia volt köztünk, hogy Ő belém is szeretett, pedig bár vékonyabb és könnyebb, de magasabb volt nálam! (Elbénáztam a dolgot, ezért nem jöttünk össze) Kiderült, hogy bár igényes, de nála a külső - beleértve a magasságot is - csak másodlagos, elsősorban inkább a személyiségével fogja meg Őt egy pasi!

2021. máj. 31. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!