Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasság tényleg előny ismerkedéskor?
180 feletti vagyok, tényleg sok lánynak bejön ez?
Alkatom az vékony és átlagos között van, de közelebb a vékonyhoz:/
A legtöbb lány/nő esetében ha nem is kizárólagos tényező, de valóban sokat nyom a lattban, ha a pasi magasabb! Persze vannak azért kivételek, de a legtöbb esetben ez jellemző!
Én is hasonló testalkatú vagyok, mint Te, kérdező, 173-175 cm körül, átlagos kinézetű pasi, de több átlagos lány is vonzóbbnak talált már! Van egy kolléganőm, akibe évek óta nyíltan, de reménytelenül szerelmes vagyok. Ő - igaz csak egy hajszálnyival - de magasabb nálam, és bár nagyon jól kijövünk egymással, pont ezt az egy dolgot hozta fel nyomós indokként velem szemben, hogy Neki mindenképp nála magasabb pasi kell! (Bár megjegyezném, hogy Ő is totál átlagos kinézetűnek tartja magát, pasik körében pedig nagyon megoszlik róla a vélemény, mégis kinézettől és magasságtól függetlenül eddig mindenkit visszautasított, akikről tudok!)
Egy volt kolléganőmmel pedig olyan erős szimpátia volt köztünk, hogy Ő belém is szeretett, pedig bár vékonyabb és könnyebb, de magasabb volt nálam! (Elbénáztam a dolgot, ezért nem jöttünk össze) Kiderült, hogy bár igényes, de nála a külső - beleértve a magasságot is - csak másodlagos, elsősorban inkább a személyiségével fogja meg Őt egy pasi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!