Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, buliban előfordult már?
Hogy valakivel kicsit ittasan félre vonultatok akciózni, s miután végzett a srác, váratlanul váltotta egy másik és ő is…
Hogyan fogadtad, milyen érzés volt?
Nem.
Hála égnek van gerincem is és tartásom is, nem egy ócska rib.@nc lettem.
Olyan már fordul elő velem, hogy felrevonultsm egy sráccal a házibuliban, visszamentünk tancolni-inni, majd később egy haverjával vonultam félre.
Utólag kiderült, tudtak róla hogy egymást váltják.
Olyan volt már, hogy hárman vonultunk félre. A szexnél ahogy elélvezett a srác feküdt rajtam, de a másik srác már ott volt.
Aki belém élvezett lement rólam és jött a másik rám.
Nem hagyta, hogy pihenjek egy kicsit betette egyből és már dugott is meg a nyakam nyalta.
Hogy kellett volna fogadni ?
Nem a kezemet kérte meg hogy ásó kapa nagyharangot képzeljek bele azért mert leszoptam ő meg kinyalt aki ilyen miatt ki vágja a hisztit hogy repül rá a következő virágra az ne játsza a ribit a buliba mert nem neki való.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!