Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti hogy élvezitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti hogy élvezitek orálnál az alárendelt szerepet?

Figyelt kérdés

Barátnőm azt mondta szeretné kipróbálni ha durván megszopatnám.

Na szex szokott lenni néha durván, de szopatás nem (eddig nem volt nyitott rá)

Én élvezném ha letérdeltetném, hátrakötném a kezét és úgy, de nem tudom bejönne e neki, félek túlzás.

Szóval nektek szopásban hogy jön be az alárendelt szerep?

23 éves

ma 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy szeretem a hasonlót, de talán ne a terdeles es kéz hatrakötés legyen az első. Hanem mondjuk amikor feléd hajol akkor megdugod q száját, hogy egyáltalán tudja milyen érzés. Mert nyilván ha túl melyre mész akkor a garat reflex miatt öklendezni fog, arra azért érdemes figyelni neked is.
ma 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is, haladjatok folyamatosan. Először spontán pózban, ahogy jól esik neki, utána foghatod a fejét, hogy irányítsd, rányomd a farkadra, utána már térdelve, majd jöhet hátrakötözött kézzel és a bekötött szemmel.

Ha idáig eljuttok és még durvábbat akar, akkor meg lehet fontolni a többest, hogy áthívsz néhány barátodat és felváltva szopatjátok. Ez is először úgy, hogy ismeri őket, majd lehet olyanokat bevonni, akit nem ismer és akár utána sem árulod el, kik voltak a partnerek.

ma 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
A nők 95% sub szeret lenni.
ma 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sehogy. De az én vagyok.
ma 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 2 és 3as írta.Nőkent volt hasonlóan részem, és 2.alkalomra tetszett ez igazán
ma 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha keményen fogjak a fejem és torkoztatnak
ma 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!