Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik élvezitek és igénylitek is az ágyban az alárendelt szerepet! Miért izgató ez a számotokra? Mit éreztek, amikor partneretek kedvére "játszik" veletek?
Tudod, mi az érdekes? Hogy biztonságban érzem magam ilyenkor.
Van egy biztonsági szavam,amivel leállíthatom a játékot, ha eldurvul, de sosem használtam még.
Ilyenkor azt élem át, hogy ő 100% ig férfi, amolyan igazi ős-erőt érzek ilyenkor benne, én pedig boldogan feloldódok a semmiben. A végén rengeteg energiával töltekezem fel általa, amiért végtelenül hálás vagyok.
Mert igato hogy Ő irányit
Ő rendelkezik a testem felet
Ő dönt mikor és hogyan élvezhetek el
Illetve hő büntet ha valami nem kerek
24N
Illetve biztonságban érzem magam ilyenkor
Nyugodt vagyok
24N
Leginkább a tudat, hogy mindezt azért csinálja, hogy engem minél jobban felizgasson.
Emellett tényleg megnyugtató. Nem kell azon gondolkodni, hogy a partnernek hogy lenne jó, hogy mit szeretne, csak élvezni amit ő tesz. Kicsit önzőség szerintem, de nagyon jólesik, hogy ha ő parancsol, akkor nem nekem kell foglalkoznom az élvezetével, nem kell figyelnem a jelzéseit, hanem készen kapom a parancsokat. Agyilag pihentető, testileg kielégítő nekem az ilyen szex.
Ó, ilyen nőt akarok én is!
De most azonnal! :D
Azt ki kell érdemelni. ;)
Nekem még nem volt senkim, de tudom, hogy ez a “fétisem”, szóval remélem az én válaszom is érdekel. :)
Ez ösztönös, ugyanígy van az állatvilágban, és szerintem megmagyarázhatatlan. Egy fiúnak már elmondtam, őt is beindította, és azt mondta hogy amúgy szerinte minden nőben van ilyen hajlam. (Mondjuk a mai világban nem hiszem.)
Direkt 2-4 évvel idősebbet keresek, aki határozott, magabiztos, és alfa tipusú. Visszatérve az állatvilághoz: azok is az erős egyedeket keresik, akik erős utódokat is adnak.
Felizgat a gondolat, hogy az ágyban lefogja a kezemet, és azt tehet velem amit akar, közben társaságban és ágyon kívül védelmező.
Megpróbáltam összeszedni a gondolataimat, de mint látszik, ez lehetetlen. :D Konkrétabb kérdésed nincsen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!