Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik élvezitek és igényli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik élvezitek és igénylitek is az ágyban az alárendelt szerepet! Miért izgató ez a számotokra? Mit éreztek, amikor partneretek kedvére "játszik" veletek?

Figyelt kérdés
Volt már dolgom ilyen nővel, és hát engem is teljesen megőrjített, olyan dolgokat hozott ki belőlem, amiket magam se hittem volna. Beszélgettünk is róla, hogy neki mi miért és hogyan jó, viszont érdekelne mások véleménye is. Elsősorban a lelki dolgokra vagyok kíváncsi, tehát nem pont arra, hogy mit szerettek, ha csinálnak veletek, hanem inkább arra, hogy miért szeretitek, lelkileg hogyan élitek ezt meg. Remélem, érthetően sikerült megfogalmaznom a kérdést...

2018. aug. 5. 20:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nekem ez így elég konkrét, köszi a választ. :)

2018. aug. 6. 00:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Uhh. :)
2018. aug. 6. 07:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Az eletben felelossegteljes es hatarozott no vagyok. Az agyban viszont jol esik atadni az iranyitast, a felelosseget egy ferfinak, akiben megbizom es tudom, hogy vigyaz ram. Plusz a tudat, hogy igy kihozza belolem a perverzebb enemet.
2018. aug. 6. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!