Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, találkoztatok már olyan pasival, aki élvezte ha szájba vettétek és szívtátok a heréjét? Több ilyen partneretek is volt?
Figyelt kérdés
Hogy szerette, hogy csináltátok neki? Utána nagyobbat élvezett? Mit szóltatok, mikor először kérte ezt?
Hány évesek voltatok és mennyi a partner?
2018. aug. 3. 15:30
1/5 anonim válasza:
Ő úgy szerette, hogyha már érezte, hogy mindjárt elmegy addig a számba adta a heréjét, és azt mondta neki nagyon jó érzés... úgy vettem észre, hogy utána nagyobbat lőtt..
42/N
2/5 anonim válasza:
azt szerette amikor erősebben szívtam, majd utána gyorsabban mozgatta a fejem a péniszén és így mindig nagyobbat élvezett
én 17 a barátom 16
24/L
3/5 anonim válasza:
Pulykázás? Ki az a beteg f @ sz, aki élvezi a hereszívást? Normális emberekkel az fájdalmat okoz, a többieknek meg ajánlom a porszívót.
4/5 anonim válasza:
Nem konkrétan azt élvezi ha szívom hanem hogyha középen végignyalom azt a vonalat.
5/5 anonim válasza:
nem okoz fájdalmat normális embernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!