Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan partneretek, akivel nem tudtatok elmenni?
Nekem konkrét partnerem nem volt akivel ne tudtam volna elmenni. Volt egy partnerem, akivel 2x volt anál, na akkor nem tudtam elmenni 1x sem, mert engem abszolút nem izgat a szexnek eme válfaja... De ezen kívül mindig elmentem vele.
30/f
Gyerekkoromban volt egy rpg játék és a második részében lehetett szerelmi szálakat végigvinni npc-kel. Időnként előjövő párbeszédek voltak és a válaszoktól függött, hogy tovább megy e a románc. Az egyik ilyen karakter egy drow volt akik szélsőséges matriarchális társadalomban élnek. A férfiak alsóbbrendűek és szexuális rabszolgaként is funkcionálnak, több száz éven keresztül sajátítják el, hogy földöntúli gyönyöröket okozzanak a nőknek. Mikor ezzel a bizonyos npc-vel megtörténik az együttlét, akkor ébredés után elkezdi mondani, hogy végre felkeltél. Remélem az előző éjszaka nyújtott szánalmas próbálkozásaid legalább egyikünknek örömet okozott. A megfelelő válasz ekkor az, hogy nem ígértem semmit. A lényeg, hogy csak kellett valaki aki támaszt nyújt egy kétségbe esett éjszakán. Heves becsmérlések és szenvedések után persze egy egészen "normális" kapcsolat lesz, aminek a végén ráadásul az amúgy gonosz karakter beállítottság változáson megy keresztül és neutrális lesz belőle és igazi szerelem.
Remélem, hogy érthető e az analógia mondanivalója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!