Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csaljátok a párotok. Nem féltek, hogy a szeretőtök/alkalmi partneretek elküldi az üzenetet a párotoknak?
Ezek muris valaszok , tehat olyan szeretöje van az elsönek , aki idegen, mas varosban lakik , nem csettelnek es nem is talakoznak !
Nem ismerik egymast
Hat igy nem is fogsz lebukni , az biztos !! Tuti tipp
Aki így csinálja az vagy ostoba, vagy pont leszarja, ha megtudják otthon. Talán arra is vár, hogy boruljon a bili és legyen ereje menni.
Én is voltam ilyen ostoba, a nő is férjezett volt. Többet akart, kiderült, elmondta a páromnak (nem mostani). Kimagyaráztam, de utána a férje hívta a párom, hogy igaz -e a hír. Falazott nekem tudtán kívül, de lehetett volna belőle csúnyább ügy. Azóta nincs chatelgetés meg telefonálgatások, tanultam belőle.
ma 21:44
Nem érted, így magyarázni felesleges.
Melyik az a normalis nö , aki belemegy egy szexkapcsolatba egy olyan ferfivel , aki nem csettel vele , nem adja meg a szamjat , bújdokol vele , nem erdekli mint ember , nem ad neki erzeseket , SEMMIT !
Körkérdés volt
Ez egy lélektaposó , megalázó , önbizalmat tépázó, alja helyzet egy nönek !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!