Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyözzem le a gyorstűzelést nő nélkül?
Világ életembe gyorstűzelő voltam akkor is ha csak maszturbáltam. Sok ok mellett ez az ami miatt nem akarok még ismerkedni. Úgy vagyok vele hogy gyakorolnom kell éppen ezért prostinál már voltam de nagy csalódás volt mert 10 másodpercen belül elmentem és sokat fizettem. Másfél évig gyakoroltam kézzel. Aztán megint elmentem de ugyanaz. Az is nagy csalódás volt de azt gondoltam lehet túl sok idő telt el a két aktus között ezért egy héttel késöbb meglátogattam egy harmadikat is. Ott is ugyanaz volt csak ott időbe kapcsoltam és le tudtam állítani. Pedig az aktus elött 1 órával kivertem. Amikor megint neki állt akkor elengedtem magam és hagytam hogy végig vigye. Ez kb. 20 másodperc volt. Úgy gondolom hogy mentális oka lehetett mert rettentően izgultam. Lehet hogy ha még 10 prostihoz elmennék akkor bírnám pár percig de egy kapcsolathoz az még mindíg kevés plusz a nők se szeretik ha a párjuk valaha prostizott. Valószínüleg a 3 is már túl sok. Van valami módszer arra hogy szolóba lehessen fejlődni?
26/f

A hátrahúzott fityma egy jó ötlet.
Az elején nagyon kellemetlen de pár nap és meg lehet szokni.
Hátha nem lesz annyira érzékeny.
Ha ez sem segít és tényleg kipróbáltad a felsoroltakat, akkor marad a szakember.
Valami pszichés dolog állhat a háttérben.

Egyedül nem fogod tudni megoldani.
Kell egy partner aki segít.
Ha van barátnő és bíztok egymásban meg kell beszélni, hogy amikor érzed a csúcs közeledtét le fogsz állni! Ha kell ki kell húzni és meg kell próbálni másra gondolva visszanyugodni. A merevedés meg fog maradni de az agyad újra irányítani fog és mehet tovább a dolog.
Azért mondtam ,hogy jó partner kell mert ilyenkor ő lehetőleg SEMMIT ne csináljon! Ne símogasson ne csókolgasson, sőt (mivel ezt én végig csináltam) ne is sóhajtson a füledbe mert attól is el tud durranni az ember!!!
Ha így csináljátok egyre hosszabb időt fogsz bírni anélkül ,hogy meg kellene szakítani az aktust. De mondom,ehhez a partner segítsége kell!!!!
Egyedül nem kapsz olyan ingert amit egy nő fog nyújtani így felkészülni/ hozzászokni sem fogsz tudni.
Végig csináltam! Tudom.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!