Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Extrém módon gyorstüzelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém módon gyorstüzelő férfiak. Titeket ez gátol, akár párkeresésben is?

Figyelt kérdés
Van akiket annyira gyors, hogy még be sem tudja tolni első talin és esetleg ezért tettetek le az ismiről? Kíváncsi lennék mit érez lelkileg egy ilyen férfi. Negyvenes N

ma 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok már fiatal, de sajnos rám ez érvényes. Nem is tudom mi lenne, ha új nővel hozna össze a sors.
ma 14:26
 2/9 Anonimus75 ***** válasza:
Sajnos én is jártam már ugy hogy hamar elsűltem
ma 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Az függ a hüvelytől is , ha jó szűk akkor nembìrok csak pár lökést :/ Egyik volt barátnőmnél kellemetlen volt mindig ez mondjuk extrém szűk volt alig bìrtam betolni csak nagyon lassan lehetett utána meg szorìtott és végem lett
ma 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Mennyire extrém

Mert itt volt egy tag aki 6mp alat lőtte el a magokat. De az már orvosi eset

ma 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Keresésben nem. Legfeljebb a megtartásban... :)
ma 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Változo. Van, hogy 2 perc is elég, ha már nagyon hiányom van, de a második tovább tart.
ma 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem nem
ma 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Engem az érdekel, téged miért érdekel ez?

Egy gyorstüzelő férfi lelki nyomora? Számomra hihetetlen ez.

ma 17:47
 9/9 Rex Hunter ***** válasza:
Hàt nàlam úgy làtom a gyorstűzelés akkor van, ha hosszabb ideje (1-2 hét) nincs semmi, még maszti sem és emiatt tele vagyok. Előnye nem sok van egy hatalmas erőteljes spriccelésekkel teli orgazmusom kívül. A legnagyobb orgazmus az 13 lövés volt és utàna sajgott kb. 4 napig. Az orgazmusérzès utàn még sokáig kínoztam mert kíváncsi voltam meddig bírom. Ha viszont sokat masztizok és már üres, akkor volt olyan, hogy akàr 45 percig is bírtam, de alig jött valami. A múlt hónapban sikerült egy olyan maszti, amikor ugyan nem hosszú ideig (kb. 15-20 perc) bírtam és tenyérnyi mennyiségűt spricceltem ki. Lehet valaki hasonlót tapasztalt, mert nàlam így van.
ma 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!