Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Korai magömlés,gyorstüzelés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai magömlés,gyorstüzelés ellen mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Csak olyan férfiak irjanak akik benne vannak ebben a problémába.Könnyü annak okoskodnia aki még soha életébe nem volt jelen az életébe ez a probléma.
ma 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Nincs megoldás.
ma 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Szex előtt kicsapod.

Vagy miután elmentél, lerendezed az asszonyt kézzel/szájjal, addigra regenerálódsz, és a második menetben már tovább fogod bírni.

Amúgy baromi sok gyakorlással javítható valamennyire a dolog, de ahhoz sok kitartás, önkontroll kell.

ma 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Prostikkal edzettem fel magam. Adnak tippet.
ma 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Előtte egyszer már lősz egyet. Ezen kívül nekem még az válik be, ha a megmelegített mustár szagára gondolok. Undorító.
ma 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak a gyakorlás sokat kell csinálni és lassan hozzá fogsz szokni,h már nem annyira érzékeny és intenzív érzés és tovább fogod bírni hasonló helyzetben vagyok de új partnerrel még az első kör hamar megy 1-10 perc és vége a körnek de van második és harmadik kör is azok hosszabbak 10-20 percig bírom már akkor.
ma 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

4 én rád szoktam.

Kérdésre válasz, fogalmam sincs mi a megoldás. Én azt vettem észre, hogyha érzelmileg is van valami a részemről akkor nem tudok teljesíteni, és eldurranok 5 perc alatt. Ha nagyon tág, akkor se bírom sokáig. Minél szűkebb és feszesebb (persze jó nedves) annál tovább bírom. Ha se érzelem, és jó feszes is, na akkor konkrétan órákig tudom dugni. 3 mentetet toltunk a csajjal, hotelban találkoztunk mielőtt mind a kettőnk sokezer kmre utazott a másiktól. Délután 5kor egymásnak estünk, 3kor feküdtünk le aludni. 2x mentem el ezalatt. Meg se tudtam számolni ő hányszor. Aztán 7kor keltünk, és még 10-ig folytattunk egy menetet. Vasútállomásra elmentünk, és soha többet nem láttuk egymást

ma 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!