Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy átlagos lányok jó pasikkal járnak, viszont átlagos fiúk meg csak csúnyább lányokkal?
A kérdés a szokásos értelmetlen provokáció, de ha továbbhaladunk, akkor két csoport marad a ronda férfiak és a nagyon szép nők. Mivel a többieket kilőtted, így ők egymásnak maradtak. Ronda férfiként ez nagyon jó hír nekem :D
(Kéretik nem komolyan venni, de "hülye kérdésre - hülye válasz")
Ha valóban így lenne, akkor ez matematikailag akkor állna össze, ha sokkal több lenne a jól kinéző srác, mint a szép lány.
A valóságban meg kifejezetten sok szép lányt láttam már átlagos sráccal, meg mindenféle más kombinációt is azokon kívül, amiket te írtál.
"De mondjuk azt se értem hogy egy fullos pasi hogy jöhet össze átlagos csajjal."
Egyrészt az, aki a te szemedben átlagos külsőre, nem biztos, hogy más férfinak is az. Másrészt van, aki többet lát meg egy másik emberben, mint a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!