Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnád képzelni, hogy egy 30 év körüli, átlagos külsejű férfi annyira megfogjon a randin a személyiségével, intelligenciájával, lelkével, hogy folytatnád vele az ismerkedést, annak ellenére, hogy még nem volt párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Vagy lehetetlen kompenzálni ezt a dolgot és mindenképp leráznád?2021. jún. 5. 18:06
11/17 anonim válasza:
#10: azt csak hiszed, hogy nem jött rá. Tapasztalatlanságot egyből felismerik, de rád való tekintettel nem mondta el. Nincs ezzel baj, csak annyit jelent, hogy egy megértő, türelmes nőt találtál. Örülj neki.
12/17 anonim válasza:
Nem, nem tudom elképzelni. Ha annyira faszagyerek, akkor miért nem volt eddig párkapcsolata?
19/L
13/17 anonim válasza:
28 éves koromig még csak egy barátnak nevezhető lány sem volt az életemeben. 31 éves vagyok és azóta két rövidebb kapcsolatom volt, sőt az egyikkel én szakítottam. Nézd meg hány évesek írtak negatív választ...fiatalok. Na majd hallgasd meg ezeknek a fiatal lánykáknak a véleményüket ha még szinglik lesznek a késő húszas vagy korai harmincas éveikben. Változnak az igények, fiatal korodban neked is a lányoknak 30%-a ha tetszett...mostanra már szerintem 90%-uk.
14/17 anonim válasza:
Engem nem érdekel, ha nem volt kapcsolata, mert mindenkinek más az életútja. Engem ezeknek a hozadéka zavar. Hogy pl. más nőkkel is dugni akar, mert eddig nem csinálta.
15/17 anonim válasza:
5-ös vagyok és 34 éves, szerintem nem számítok "fiatal lánykának"...
Az akkor is anomália szerintem, hogy hónapok alatt nem kerültek szóba a régi kapcsolatok, nálam legalábbis minden komoly kapcsolatomban előkerült így, vagy úgy a téma.
16/17 anonim válasza:
Előkerült mert kérdezted. Ez a kérdés alatt is csak azon pörögsz, hogy ki mikor kérdezett rá a másik fél múltjára. Vannak lányok akiket nem érdekel még ha számodra ez fura is.
17/17 anonim válasza:
legyen pénzed, lakj egyedül. Ha ez megvan, mindent elnéznek neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!